Jump to content
Sign in to follow this  
RogueFreak

Hva synes dere om "nye" Day of Defeat?

Recommended Posts

Jepp, da har jeg spilt DoD 1.0 en stund nå og hittil er jeg ganske overbevist. De fleste av de nye kartene er meget bra, spesielt Jagd, Chemille og Flash. De nye våpen og karaktermodellene er bra, men jeg synes faktisk våpenene så bedre ut i gamle DoD. Kan være litt irriterende med popup'ene som annonserer at du har drept en fiende eller blitt drept osv. men det er kun første runde på hvert kart. Litt uvant med friendly tags over hodene på dine medsoldater og minikartet oppe i hjørnet, men det kan fjernes eller bli vant til det. Alt i alt, synes jeg DoD har tatt ett stort steg fremover, og er uten tvil den beste mod'en til HL.

 

Så, hva synes dere andre som spiller DoD om den nye versjonen?

Skal dere kjøpe retailen nå den kommer 16. mai eller fortsatt spille mod'en?

Share this post


Link to post

syntes den er kul. kar98 gjør fortsatt jobben, selv om siktet har blitt fucka for long range sniper-dreping. fett at man kan plukke/droppe våpen nå. de nye brettene er greie nok, og det kjedelige runde-helvete som cs baserer seg på, er blitt fjernet fra para-brettene. Bare synd at mg42 har blitt nerfa enda mer. De kunne la den være like presis som i 3.1, og latt den være like dårlig i nærkamp som før.

(en ordentlig mg34 har effektiv avstand på ca.600m og skyter 1200skudd/m, i dod 1.0 har den range på ca. 50m og skyter 600skudd/m. Realisme på dette punktet hadde vært fryktelig ubalansert i spillet selvfølgelig, men det får være grenser)

Share this post


Link to post

Blei både positivt ovverraska og litt skuffa når jeg testa 1.0 for første gang. Det positive var en renovering av designet (våpen/lyd/brett). Men jeg synes et par av våpna høres helt wanky ut. F.eks Thompson og M1 Carbine. Er også enig med RogueFreak at det er litt rart med de svære ikonene over medspillerne, og som nevnt så kan de bare fjernes. Noe jeg ikke akter å gjøre fordi det egentlig er en jevli fordel å slippe å identifisere den personen du sikter på. "Er det en tysker-tøyte eller er det en kæmmerat?" Men skulle gjerne ha sett at det hadde blitt fjerna (for alle).

 

Mange av bretta er meget spillbare, og min definitive favoritt er flash. Minner meg om de gode gamle "push forward". Veldig trangt brett, med små side-veier. Et meget pent brett. I tilegg til at man kan spille som brite med Springfield'en :woot:

Share this post


Link to post

må si meg enig med deg, så langt er flash min favoritt......

 

er det foresten bare meg eller er det blitt endel mer krevende? :smile:

Share this post


Link to post

Krevende for hardware eller hjernen? Like krevende for hjernen ja, men det er ingen tvil om at det krever noe mer av kassa. Spesielt Donner. Sitter _fortsatt_ med et gforce2 kort. Sparesparespare til Roskilde :woot: Men huhey skal bli digg med ny pc til sommern. 8)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...