Gå til innhold

Hva plager deg mest! Noe du irriterer deg over? Si hva du mener og hvorfor!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe som irriterer meg grenseløst er:

 

AP-katten Jens Stoltenberg - han støtter terrorisme

Sosialister - Fordi det ikke er mulig å oppnå det de brenner så fælt, det er det bare å innse - titt over grensa - Russland er et land som i mange år hadde kommunistisk styre. Fattigdommen der, og i mange eks-sovjetiske land er til å ta og føle på.

Skattene i Norge - burde byttes navn på til legalisert ran

Kristin Halvorsen - behøver ikke si mer - hun klarer fint å drite seg selv ut

Sosialister - er det noe mer å si?

Avgiftsnivået på biler - altfor mye og for mange

Trangsynte sosialister - de skjønner ikke at Norge har flere inntektskilder enn bare skatter og avgifter

Sosialister som skal redde verden alene - Norge = 4,5mill innbyggere skal redde 2milliarder mennesker?

Lenke til kommentar
Det du så fint klarer å ignorere er avgiftsnivåene som kombinert med de allerede moderate skattenivåene, gjør det hele til et folketyveri uten sidestykke.

 

Jeg er klar over avgiftsnivåene, men jeg ser det fortsatt ikke som folketyveri. For det første har nordmenn mye penger til overs i forhold til andre land, og de pengene som går til skatt får vi igjen fra staten i form av skoler sykehus, veier, sosiale goder etc.

Lenke til kommentar

Irriterer meg:

-Mangelen på rasjonalitet og logikk i politikken.

-Overdreven frykt for og misbruk av begreper som rasisme, toleranse, og rett (alså rett til).

-Bruken av subsidier (hvorfor betale bønder og så både ta skatt og avgifter tilbake?). Om det ikke går rundt med fullstendig fritak fra skatt eller avgifter er det ikke bærekraftig i den formen som finnes.

-Alt for stor forekomst av logiske feil i politiske debatter, hele denne listen kan demonstreres med klipp fra politiske debatter eller taler.

-At vi fortsatt har en statskirke (er vi ikke et sekulært samfunn?)

-Og til slutt, at vi fortsatt er et monarki, men dette vektlegger jeg ikke tungt før nåværende konge går av...

Lenke til kommentar

Problematisk:

 

Forbrukersamfunnet som jeg virkelig håper har nådd toppen når det selges deodorant med perleekstrakter og enkeltpakninger med én og én osteskive inni. Det virker som det er VM i å produsere avfall, og det skal helst lages mest mulig ubrukelige ting for å fryde oss som har alt fra før av.

 

Materialismen som vokser seg stadig sterkere, og omtanken for andre mennesker ser ut til å forsvinne ut i det store intet. Vi vet godt at store deler av verdens befolkning lider, men har det mest komfortabelt med å blokkere det ute. Man er jo tross alt sin egen lykkes smed.

 

Egoisme og fremmedfrykt tar også stadig opp mer plass i samfunnet. Vi fremmedgjør hverandre og er skeptiske til dem vi ikke kjenner eller har noe til felles med. Det er hele tiden "meg og mitt" som står øverst på prioriteringslista. Man presser for å komme først inn på trikken, man sniker i butikk-køen, man blinker ikke i rundkjøringer fordi det ikke gagner en selv.

 

Jakten på det perfekte. Enten det er den perfekte karriere, den perfekte familie, det perfekte hus eller ikke minst den perfekte kroppen. Det viktigste er ikke lenger å være sunn, men å se perfekt ut. Og hva som er perfekt er for mange uoppnåelig, og dermed er man dømt til å mislykkes.

 

Noen tabuer blir man visst aldri kvitt. Det snakkes ikke høyt nok om psykiske lidelser, overgrep og vold i hjemmet.

Lenke til kommentar
Det plager meg at det er så enkelt å stemme. Når tenåringer, senile, arbeiderklassen og andre marginale individer skal tvinges ut av sofaen blir resultatet at politisk debatt skal spissformuleres, personfukuseres og fordummes til det ugjenkjennelige. Når amøber skal får lov til å sette dagsordnen syns jeg synd på politikere som må bøye seg etter.

 

 

Å kunne delta i politikken bør ikke være en rett men et privilegium. Stemmerett kun til de mellom 25 og 50! Skjul stemmeurnene bak et avsindig byråkrati for å avskrekke de som egentlig ikke bryr seg!

 

Carl :)

 

Greit nok, men da må du finne et parti i Norge som ikke støtter tanken på demokrati.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...