Gå til innhold

Vet non hvordan man fikser en papst vifte !!?!?!?


FOXOR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

elektronikken i en vifte er enkel ja, og hvis det er et brudd er det ikke umulig å fikse det, men hvis det er en komponent som har gått til helvete er viften egentlig bare å hive, hvis du ikke har en annen vifte du kan ta elektronikken ut av da. :yes:

Men har ikke butikken noe som heter garanti???? :shrug:

 

lure n00bene kan vifter ser jeg!

Lenke til kommentar

De fleste vifter har akkurat den samme elektronikken uansett merke. så om du har en gammel vifte med ødelagte blader eller lignende kan du ta ut elektronikken av den og montere den i inn annen vifte.

Hvis du har motpolarisert noe på en slik likespennings vifte ville den ikke ha spent seg den ville stå helt uten motstand, så du kan snurre vifta rundt.

Lenke til kommentar

har hatt samme prob selv med noen vifter.

Det som kan få den til å spenne seg et at + går inn på - og omvendt.

Dersom du har mekka tilkoblinga selv kan du ha gjort noe slikt, ellers er det noe inne i vifta som får den til å skifte(sannsynligvis en motstand eller en tynn tråd som har slitt seg)

 

Det er ganske enkelt å åpne viftene; du fjerner merket på framsiden av vifta. Her finner du en "lås" som du må bøye fra hverandre slik at du kan ta den av. Så får du av selve viftedelen. Husk å passe på at alt ligger riktig. Så er det fram med voltmeter og måle motstander...........Husk at du ikke må ha strøm på når du gjør dette. Papst viftene har en tendens til å bli ødelagte når selv vifta ikke er på og det er strøm på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...