Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ganske normalt det du opplever nå. Puberteten og alt det der vet du, med hormoner som får psyken til å svinge som en pendel. Opplevde noe lignende når jeg hadde dame og var på din alder faktisk. Bare pass på at de virkelige følelsene dine skinner igjennom sånn at du ikke ødelegger noe du vil holde på. :)

Lenke til kommentar
Det er mulig du er homofil. Eller så kan det være at dama rett og slett ikke er så veldig fin og at det er derfor du gråter.

 

Sorry, jeg skal ikke le av at andre plages, men denne var jo bare ubetalelig... :D

 

Øh, uansett.. jeg tror jeg stemmer i med andre her som sier at det er en periode av livet som går over. Opplevde noe semi-lignende selv for tre år siden eller noe sånt, men det er nok bare å bite det i seg og, ja, se fremover mot at du skal bli kvitt denne greia.

 

Noen som har tenkt rundt å kjøre mindre hormontriggende aktiviteter forresten? Kanskje det ville minske savnet av en kjæreste dersom man begrenset seg litt, så å si... ikke at jeg ville giddet det selv altså. Men det er jo også noe å tenke på - når man blir veldig knyttet til en person også som følge av et "intimt fellesskap" for å uttrykke meg sofistikert, er det ofte en kan få en "overstyring" der hormoner nærmest tar overhånd og en har vanskelig for å kontrollere psyken sin selv.

Endret av SkjeggNorris
Lenke til kommentar

Veldig enkelt og greit svar på dette som har blitt påpekt av flere over meg.. Du savner henne :)

 

Spesielt i den alderen du er i nå, er det ufattelige svingninger i hormonene dine som får deg til å reagere på måter du ikke alltid forstår. Alt fra å braute rundt som en maskulin testosteron-bombe, til å sippe til en romantisk komedie på TV.

Disse svingningene forsterker alle følelser, noe som forklarer hvorfor du er ekstra trist når du ikke er sammen med henne, og har "beste dagen i ditt liv" når du er sammen med henne.

 

Ikke noe å gjøre med det enn å la det gå over av seg selv. :)

Lenke til kommentar

Puberteten er et eneste stort virrvarr av følelser :) Blir en vanesak etter hvert, så det går seg nok til. Elsker du henne så mye som du sier, er det nok en underliggende følelse av savn som slår til. Du har det så fint sammen med henne, derfor blir du trist når du ikke er det =)

 

Mye du kan gjøre for å dempe følelsene og få tankene over på andre ting, f.eks. hobby, idrett, finne på noe med kamerater..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...