Gå til innhold

Hjelp med død Latitude D531


reds

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Situasjonen er slik:

Dama sin Dell Latitude D531 bærbar ble satt litt hardt ned på et bord og starter ikke. Støtet kan sammenlignes med det å legge en bok på et bord der man først legger den ene enden nedi og slipper den andre. Dette ble gjort med maskinen mens den stod på og kjørte en nettleser.

 

Hvis man prøver å starte den -uavhengig av om batteri eller strømnett er tilkoblet- blinker det en gang i Power-ikonet og WiFi-ikonet før den igjen er livløs. Hvis man kobler til strømnettet skjer det samme, men da blinker det kun første gangen man trykker. Hvis man kobler ut igjen og trykker, er blinkene tilbake.

 

Jeg har prøvd å starte maskinen uten harddisken, RAM, BIOS-batteriet på både batteri og ledningsnett uten at det har gjort noen forskjell.

Har noen der ute forslag til hva som er feilen? Setter pris på alle svar her. Kan jo levere den til IKT på skolen, men da får hun den ikke igjen før etter sommeren, noe som omtrent er uaktuelt da det er den eneste maskinen i huset som drar Sims 3. :)

- Marius

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

No boot:

http://support.euro.dell.com/support/topic...amp;toggle=true

Følg guiden.

Evt:

No power:

http://support.euro.dell.com/support/topic...le=true&dl=

(Først prøv å ta ut batteri etc. kan jo også være en minnebrikke eller noe ikke sitter godt i etter dunket og må settes i på nytt for å sitte godt.

Søk på led light codes elns, eller spør noen på Dell support eller Dell forumet, jeg sitter ikke med direktelinken til oversikt over de ulike led-kodene her. Men DSN (Dell Solution Network) linkene ved søk påled light codes sier reseat RAM.

Endret av balder80
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...