Gå til innhold

ser etter amatør lag i oslo


slakte

Anbefalte innlegg

jeg er 20 år gammel og ser etter et amatør lag i oslo. slutta å spille da jeg var 14 og har røyka 20 marlboro hver dag siden. Men er hypp på å komme i gang igjen på et lag som ikke trener 4 ganger i uka. noen som veit om noe sånt i oslo?

 

på forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Henger meg på denne. Sjekket speaker.no, men har problemer med å skille amatørene fra wannabe-proffene via nedtrekksmenyene der... I vår alder (20-årene) virker det fortsatt som om alle spiller og trener for å bli best mulig, og jeg ser kun aldersbestemte lag når man snakker om alder 33+ igjen.

 

Så spørsmålet om hvordan man finner frem til amatørlagene, står fortsatt. Fordetom et lag spiller i 8. divisjon så er de nok ikke interessert i dårlige/avdanka spillere... Så det var liksom å finne ut hvor de "useriøse" lagene holder til... :)

 

Kanskje de bare ikke finnes på vårt alderstrinn...?

Lenke til kommentar

Du har rett. Mange 8. divisjonslag er interessert i å rykke opp, men noen lag er fulle av dårligere spillere, antagelig dårligere enn du/dere så det gjelder bare å finne dem. Du kunne ha prøvd å kontakte klubber i nærheten av der du bor, og hørt om du kunne få trent med dem en gang for å se hvor gode de er.

Lenke til kommentar

Har lyst til og begynne å spille selv. Har ikke spilt fotball på 6-7 år. Merker at for hver dag som går får jeg mer og mer lyst til å spille igjen! Mest for at jeg savner det og fordi jeg har blitt en dvask, lat jævel ;)

 

Uansett, noen som veit om noen "amatør-klubber" i Akershus?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...