Gå til innhold

Den store utenomjordiske Alienware M17x tråden (The Alien has landed)


Anbefalte innlegg

:love:

alienware-m17x-static-nono.jpg

 

Utenomjordisk PC fra Dell

 

Oslo, 2. juni 2008 — For forbrukere som ønsker kraften fra en stasjonær pc, men mobiliteten til en laptop – og som i tillegg er steinharde spill- og teknologientusiaster, er dette en god dag. Alienware M17x er den kraftigste 17-tommers bærbare spillmaskinen i universet, og fra i dag er den tilgjengelig i Norge.

 

— Kombinasjonen av hjerne og muskler i Dells nye Alienware M17x gir en helt ny spillopplevelse for selv de mest hardbarkede spillentusiaster. Vi kan endelig glede fans med denne lanseringen som introduser Alienware i Norge for første gang,” sier Hans Seime, PR- og kommunikasjonsansvarlig i Dell Norge.

 

Alienware M17x er maskinen som skal gi deg den ultimate spillopplevelsen, ved hjelp av flere tekniske fordeler:

 

Prosessor: Valgfri Intel Core 2 Extreme Quad prosessor som kan overklokkes gir eksepsjonelt gode klippemuligheter for HD-video og –audio.

 

Grafikk: M17x har en ekstremt høy bildefrekvens med HD-resolusjon, samtidig som den makser ut spillbruken til det valgfrie Dual 1GB NVIDIA GeForce GTX 280M grafikkortet med SLI-teknologi.

 

Skjerm: HD Widescreen UXGA (1920x1200) dobbel CCFL LCD gir deg muligheten til å oppleve spill, filmer og andre visuelle digitale medier i all sin prakt.

 

Lagringskapasitet: Valgfrie doble 500GB-drivere i RAID 0- eller RAID 1-konfigurasjon tar hånd om alle lagringsbehov.

 

Kommandosenter: Alienwares kommandosenter er en eksklusiv programvarepakke som er skapt av Alienwares programvareutviklere, som gir tilgang til alle programmer skapt av Alienware, som f.eks. AlienFX, AlienTouch, AlienSense og AlienFusion.

 

Design: Den enorme ytelsesevnen til M17x tatt i betraktning, er det desto viktigere å ha et ytre som kan håndtere temperaturendringer, og som er sterkt nok til å beskytte innsiden. M17x har et anodisert aluminiumsdesign, med aggressive linjer og industriell look.

 

Med Alienware M17x er det bare å legge verden – og universet – for sine føtter. Vær allmektig, og ta for deg!

 

For mer informasjon, besøk Dell Norge på http://www1.euro.dell.com/content/products...&ref=homepg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...