Gå til innhold

Hvilke TV-serier syns du er best? (LES 1. post)


Anbefalte innlegg

Vel, mange av de jentene han liker,han risikerer jentenes liv.Mange har dødd på grunn av han...Han er også redd for at de skal avsløre hans store hemmlighet...Og det med at en 29 åring spiller en 17åring,er for at Superman er kanskje stor og har store muskler.

Han er tydeligvis ikke redd for å skade de han spillte fotball med...Og hva tror du det er spesifikt han er redd for når du sier han risikerer jentenes liv? At han skal klikke bananas når han plugger de?

Siden Clark er den han er, vil han naturlig nok bruke evnene sine til å gjøre noe godt. The bad guys vil ikke like dette og vil prøve med alle midler tilgjengelig å stoppe eller skade Clark, noe han vet veldig godt selv. Det vil derfor innebære en risiko for alle de som er nær Clarck, og en eventuel kjæreste vil alltid være et naturlig mål for de som ønsker å skade han. Og god som han er, holder han avstand (gud veit hvordan han klarer det) fra alle de meget atraktive jentene som prøver seg.

Bra forklaring!Men jeg tror dette hører Smallville-tråden rundt her i forumet...

 

Men her er enda en liste jeg kom på når jeg så på tv:

 

Alle elsker Raymond

Kongen av Queens

Liv og røre(dårlig oversatt av TVNorge :p )

MadTV

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan i hefflete går det ann å glemme "The Office" ?!? Jeg går ut i fra at de fleste av dere har glemt alle andre serier enn de amerikanske, da de fleste britiske går disse en høy gang. Nevner i fleng: "Coupling", "Men behaving badly", "Blackadder", "Red Dwarf", osv, osv.... Er sikkert litt mer bombastisk nå enn jeg ville hvert i våken tilstand, men faen heller...

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Også her, som i kategorien "Tidenes beste film" må jeg dele inn i kategorier. Mange sterke kategorier, med noen bedre enn andre:

 

 

Komedie: "Friends" - andre kandidater er "Joey", "Becker", "Fraiser", "Everybody Loves Raymond" og "The King of Queens".

 

Action: "MacGyver" - har ikke sett den, men vet at "Band of Brothers" har fått enestående kritikk (9,6/10 på IMDb).

Har sett litt på "24", men ikke fulgt veldig mye med. Tipper at mange vil ha med den under action-kategorien.

 

Drama: Vanskelig å plassere i en kategori, men "LOST" bør få være med - har egentlig ikke så mange andre kandidater her.

 

Julekalender: "The Julekalender" (8,3/10 hos IMDb) - andre kandidater er Vazelina Bilopphøggers "hjulkalender" og "Nissene på låven" (også 8,3/10 på IMDb).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...