Gå til innhold

[Løst]Er psp bra nok?


Anbefalte innlegg

Jeg skal selge min xbox 360 fordi jeg rett og slett er lei av den og den blir bare brukt til dvder ... så jeg har tenkt om jeg skal kjøpe psp 3000 har psp 2k men har lyst på den nye .. er psp bra nok for gaming? syns dere jeg burde kjøpe den eller en ny stasjonær? jeg liker å spille i bilturer osv så de kan jeg ikke med stasjonær konsoll og hvor mange spill hvor mye koster det totalt osv..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det jeg mener er om den liksom suger til spilling jeg har bare the simpsons og final fantasy 1 på pspen pleier helst å spille demoer om og om igjen og det blir litt kjedelig bruker en del skype så vil ha mic men gidder ikke drasse på et headset på ørene hele tida... og den siste setninga mener jeg om jeg trenger mange spill om det er best å kjøpe brukt eller nye og hvor mange penger jeg bør investere..

Lenke til kommentar

Jeg har selv PSP slim & lite (2000) og det som er så gull er at du kan installere custom firmware på den. Det er praktisk umulig med 3000 fordi batteriet du trenger ikke ble lansert. Det fungerer også å gjøre dette på PSP phat (1000).

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...t=0&start=0

http://no.wikipedia.org/wiki/PSP#Modifikasjoner

 

PSP 3000 er ikke noen stor forskjell fra 2000, og forskjellene er ikke så store at du bør ta bryet om å kjøpe ny.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/PSP-3000_series#System_change

 

Du får mange morsomme spill til PSP (GTA er et åpenbart eksempel), og med CFW kan du også spille PSX spill og backup av UMD dine (merk: Jeg oppfordrer ikke til piratkopiering). Mulighetene blir mange fler.

Endret av Crash
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...