Gå til innhold

Løpesko til maraton?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg ønsker å trene til maraton, og trenger noen gode løpesko, noen forslag? Helst ikke altfor dyre. Må være gode til å løpe på asfalt med.

Du tenker altså sko til trening, ikke konkurransesko?

Jeg vil anbefale at du drar til en butikk med godt utvalg i løpesko og prøver dem på bena. Ingen føtter er like, og de som passer meg passer kanskje ikke det.

Om du bor i Oslo vil jeg anbefale deg å dra til Løplabbet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Løplabbet finnes i Bergen også.

 

Løplabbet, hvor er dette? Finnes det i østfold/Akershus?

 

Jeg pgså lurer på sko til Marathon, eller generelt Asfalt, men sliter med å finne god nok ekspertise i butikkene jeg er innom. Bruker for tiden Asics gel Nimbus som allroundere, men trenger noen stødigere til asfalt...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det holder lenge med G-sport eller lignende butikker også, men sørg for at de tester din fottype før de gir deg anbefalinger. De fleste butikker har muligheten til dette nå og det tar ikke lang tid. Dermed vil du også sørge for at du får den skoen som passer til deg. Å løpe er helt forferdelig uten riktige sko. Det kan også lettere føre til slitasje og skader.

 

Merke og kvalitet er opp til hver enkelt. Et samspill mellom bruksområde og budsjett er bra. Det er ikke sikkert du trenger de dyreste skoene, men det er viktig at du trives med de du ender opp med. Dere kommer til å bruke mye tid sammen, så pass på at dere går overens :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...