Gå til innhold

Hjelp til kjøp av ny flatskjerm


Anbefalte innlegg

Hei

Har tenkt til å kjøpe ny flatskjerm men er ikke lett å velge i det havet av skjermer som finnes

nå så trenger litt hjelp av noen som har litt snøring.

Skal investere litt denne gangen å gå for en tv til rundt 20.000 men er veldig usikker, har lite lyst til å kjøpe

katta i sekken får å si det sånn.

Har sett på en sony tv til 18.000 med 200hz motionflow osv så veldig bra ut, men fikk også

øynene opp for en Led tv, er dette bra?

Fint hvis noen kunne komme med noen toppmodeller og tips,

Tven skal brukes til CD hd boks,bluray-ps3 og litt spill i ny å ne.

Og pioneer vurderer jeg ikke for det er for dyrt.

 

Takker for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kommer litt ann på hva du skal bruke tv-en til.

 

Pioneer er veldig bra hvis du skal se film og tv, men skal du koble til PC og ikke minst spille mye så er det like greit å velge en LCD skjerm. En ting som også er verd å merke seg er at selv om Pioneer fremdeles har de beste plasmaskjermene så har de sluttet og produsere dem. Derfor har både LG og Panasonic begynt å ta dem igjen. Forskjellene er nå helt marginale.

 

PS8000 fra LG er en tv jeg fikk sjekket ut for noen dager siden og det er en ganske imponerende plasmaskjerm med et fungerende 600hz system og korrekt avspilling av 24P. Bevegelsene på tv-en var veldig myke i motsettning til Pioneer som faktisk kan hakke litt. PS8000 er også utstyrt med en egen THX modus som gir et veldig korrekt gjengitt billde når det kommer til farger og kontrast.

 

Panasonic G10 koster kun rundt 12000 og ligger kloss opp mot Pioneer når det kommer til sortnivå og billedbehandling. Det nye NEO-PDP panelet til Panasonic har på samme måte som Pioneer mer eller mindre utradert problemet med IR. I tillegg er lysstyrken dobblet og strømforbruket redusert kraftig... En Pioneer bruker veldig mye strøm og trolig vil du merke dette på strømregningen. En annen fordel med G10 er at den nesten ikke har noe "input lag". Til gaming og særlig online spilling vil gi klare fordeler i forhold til hvem som vinner en pistol duell. Hvis du ikke spiller 8 timer hver dag så er plasma veldig bra til gaming...

 

G10 er forøvrig utstyrt med en timer som viser hvor mange timer du har spilt.

 

7000 Edge Led fra Samsung er en meget bra LCD med et skikkelig 100hz system hvor du faktisk kan justere bort video effekten det tideligere har hatt. For noen dager siden testet jeg også denne tv-en og interpoleringen kan nærmest justeres trinnløst. sortnivået er meget bra til en LCD å være og fargene er meget fine... Til gaming er den vistnok ikke så sterk siden den har ganske høyt "input lag" og dette vil påvirke spillingen og du vil bomme mer på Guitarhero med denne enn for eksempel G10.

 

Sony med 200hz er en meget bra tv, men den er ikke helt på topp med 7000 når det kommer til bildebehandlingen. 100hz til Samsung har flere muligheter enn 200hz systemet til Sony. Til gaming derimot er Sony en del kjappere..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...