Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du skal få to svar av meg, ett som bruker og ett som admin:

 

Adminsvaret først: Reglene for forumet sier at man maks kan bumpe en tråd 2 ganger, og at det skal gå mnst 24 timer mellom hver bump. Så var det sagt.

 

Så en betraktning som alle som spør om hjelp på forumet kan tenke litt på: I ditt tilfelle var det "dumme" at du ikke svarte ja når Tecfan spurte om vi kunne få se koden din. At det er standard HTML og CSS forstår vi, men det er i den koden feilen ligger, og det er lettere å peke på hvordan du retter det når man kan vise til koden. Om den er av nybegynnerslaget er det ingen grunn til å være flau over, vi har alle vært det en gang.

 

Så det er så enkelt som det: Når folk tilbyr seg å hjelpe, og du sier nei til å gi dem den informasjonen de trenger for å gi den hjelpen, så må du desverre regne med at de ikke gidder.

 

Brukersvaret: Når det er sagt, så ligger nok svaret ditt i skjønnsom bruk av floats. Browsere vil plassere ting under hverandre hvis annet ikke er angitt i CSS, det er default. Om du så posisjonerer et element ut til høyre så gjøre du bare det, det vil fortsatt havne nedenfor. Så du må ha float:left på teksten, og float (enten left eller right) også på "tullet" for å sørge for at de havner pent ved siden av hverandre.

 

Så er det en forskjell på hvordan ulike browsere behandler situasjonen hvor innholdet ikke får plass. Så hvis videoen du skal vise er bredere enn de 500 pixels du har gitt den som plass (eller rettere sagt bredere enn den plassen som er igjen ved siden av forrige element), så vil noen browsere (Firefox) bare ta plassen de trenger, mens andre (IE) vil tvinge innholdet nedover til den finner plass.

 

Menyen din trenger ikke noen float, om vi går ut fra at den skal ligge under headeren men over teksten. Istedet skal den (det vil si hele menyblokken) ha margin-left og margin-right satt til auto.

 

Så har du litt å starte med. Hvis/når du står fast igjen så post HTML/CSS-koden din - uten å bli spurt - så vil folk hjelpe dersom de kan.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...