Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hjelp med førstegangsbil?


Renor

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg vurderer å kjøpe meg bil. Jeg har funnet en fin, gammel boble (som jeg er skikkelig gira på!) på finn.no; '69-modell, gått 45.000, koster 23.000. Den skal visstnok være i relativt god stand. Jeg brukte http://www.smartepenger.no/article.php?id=184&p= for å finne ut omtrent årlige utgifter. Jeg vurderer å registrere den som veteranbil i mine foreldres navn, ettersom jeg sannsynligvis ikke kjører mer enn 7000 km på et år.

 

Uansett. Ifølge smartepenger.no kommer jeg i så fall til å bruke ca. 25.000 på den i året, da inkludert bensinforbruk. Høres dette rasjonelt ut? Hvor mye tror dere at jeg må regne med å bruke på service og slikt? Og omtrent hvor mye bensin tar den på mila?

 

Det skal nevnes at jeg ikke vet mye om biler, men etter eksamen har jeg godt med tid på å sette meg inn i hvordan jeg kan fikse den hver gang noen småting blir ødelagt. x) Hvis noen har noen steder jeg kan lese mer om sammensetting av bobler, ville jeg satt pris på henvisning. :p Gjerne noe sånn "Beetles for dummies"-opplegg x)

 

Takk for alt av svar. ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...