Gå til innhold

Umulig bruke IM i Ubuntu


Anbefalte innlegg

Heisann :cool:

 

Har opplevd ved altfor mange ganger at msnklienten min (hovedsaklig Emesene, men har også testet Pidgin) bare kutter all kontakt med omverdenen. Selv om jeg er pålogget msn, er det ofte at meldingene jeg sender ikke kommer frem, og at jeg ikke mottar meldinger som blir sendt til meg. Jeg får ikke noe varsel når disse problemene oppstår, IM'en bare kutter ut mens alt tilsynelatende ser fint ut.

 

Derfor har jeg sett meg nødt til å flytte over til det fordømte "systemet" Vista igjen (dualboot), da dette problemet ikke oppstår der. Jeg hater dette systemet, og akkurat nå rant det over da over 100 IE vinduer åpnet seg uten at jeg i det hele tatt hadde bedt maskinen åpne ett.

 

Bjarnemann er frustrert og håper at diskusjon.no kan hjelpe han med IM problemet sitt slik at han kan flytte tilbake til gode trofaste Ubuntu igjen.

 

Takk :new_woot:

 

Edit: Vet at nettverket litt hopper kjapt ut fra tid til annen, kan dette være årsaken til problemet mon tro?

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jo, men nu er det slik at det ikke er jeg, sønnen, som styrer med nettet her i familien. Tviler på at noe blir gjort bare fordi jeg sliter med msn i Linux :p

 

Kan forresten legge til at dette problemet oppstår oftere enn nettverket hopper ut i Vista, så kan godt hende at det ikke er nettverksrelatert i det hele tatt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...