Gå til innhold

Minne oppgradering til Zepto Nox A15 (fre 4gb til 8gb) og bytte av Trådløskort


worldin

Anbefalte innlegg

Hei, har en nox a15 og ønsker å bytte minne fra 4 til 8gb, jeg vet at dette forutsetter 64bit windows, bruker pcen blant annet til bilderedigering, vil oppgradering av minnet øke ytelsen på photoshop (windows og ps i 64bit).

Jeg vil samtidig bytte ut trådløst netverkskortet, det som er i er helt håpløst, det er ikke mulig å koble seg til noe netverk under winXP i allefall og under vista var det bare delvis mulig. Jeg har da sett litt på intel fine "Intel WiFi 533AN og

Intel Pro/Wireless 4965AGN" noen som vet hvilket av disse to kortene som er "best og nyest", hastighet er egentlig uvesentlig, jeg er ute etter et stabilt kort.

med tanke på minnet, er det noen anbefalinger ang hvilket minne jeg skal kjøpe (kan jeg evt ha DDR3 minne på denne pcen)?

Endret av worldin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Chipsettet har støtte for DDR3, men siden pc'en kommer med DDR2 slotter så må du bruke det siden DDR3 ikke passer i slotten. Men såvidt jeg vet så får du ikke tak i minnemoduler på 4GB til bærbar i norske nettbutikker enda så du må nok klare deg med 4GB en stund til.

 

Hvis du ikke har mulighet til å koble deg til nett med nettverskortet så gjør sannsynligvis enten du noe feil eller så kan det være feil med kortet. Da er det bedre å heller sende maskinen inn til zepto så får du fikset det på garanti.

Endret av 2mmy91
Lenke til kommentar
Chipsettet har støtte for DDR3, men siden pc'en kommer med DDR2 slotter så må du bruke det siden DDR3 ikke passer i slotten. Men såvidt jeg vet så får du ikke tak i minnemoduler på 4GB til bærbar enda så du må nok klare deg med 4GB en stund til.

 

Hvis du ikke har mulighet til å koble deg til nett med nettverskortet så gjør sannsynligvis enten du noe feil eller så kan det være feil med kortet. Da er det bedre å heller sende maskinen inn til zepto så får du fikset det på garanti.

 

det finnes 4gb brikker som passer i maskinen, men med tanke på at det er 200pin ddr2, vil ikke 200pin ddr3 også passe da eller ?

og jeg gidder rett og slett ikke sende inn pcen til zepto, de har en utrulig dårlig og treg kundeservice og har hatt mine negative erfaringer med dem.

 

fant ut at ddr3 sodimm er 204 pin

 

takk for raske svar :)

Endret av worldin
Lenke til kommentar

Her er to typer:

http://www.crucial.com/store/partspecs.asp...T2KIT51264AC800

http://www.crucial.com/store/partspecs.asp...T2KIT51264AC667

 

PC5300 modellen finnes som singlebrikker hos bla komplett

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=363349&view=links

 

Edit:

Finnes forøvrig 4GB DDR2 SoDIMM både fra Kingston og Corsair også.

Endret av syar2003
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...