Gå til innhold

Bruke lettmelk i amerikanske pannekaker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte jeg skulle prøve å lage noen amerikanske pannekaker, men jeg er absolutt ikke noe matlager av meg :p

 

Har funnet noen oppskrifter, men de fleste vil ha meg til å bruke enten helmelk, kefir eller skummet kulturmelk, noe jeg ikke har i huset akkurat nå.

Hvis jeg bruker lettmelk er jeg redd røra blir for tynn og at det blir vanskelig å få pannekakene så små som de skal være.

 

Jeg har litt pærekultura, vaniljesaus og lettmelk. Er det mulig å blande dette sammen og få ca. samme konsestens som kefir? Vet det kan blir litt "spesiell" smak :p

 

Noen andre alternativer?

På forhånd takk for alle behjelpelige svar :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kan ikke vente til i morgen. Vil ha dem i dag ;)

 

Det står faktisk kefir og skummet kultura i de fleste oppskriftene da. Så vet ikke helt. Tror du røra blir tjuk nok bare ved å ta litt mer mel?

Skrevet

Det der er mest for smakens og syrens skyld, faktisk. Ikke noe problem å bruke lettmelk. Jeg ville prøvd pærecultura, bare sånn for moro skyld.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...