Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

audi 200/100 som førstebil?


Anbefalte innlegg

Hei! må snart få kjøpt meg egen bil og har vel egentlig mest lyst på en audi 200/100 quattro avant som første bil, men det jeg egentlig lurer på er: Er disse bilene for dyre å ha som førstegangsbiler, medberegnet delepris, hvor ofte ting går i stykker osv. Dette er på grunn av at det første året jeg har bil vil jeg ikke ha jobb og fast inntekt men har da litt penger i banken og bruke (ca 30k) i tillegg til bil. (på deler, bensin, forsikring, osv)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har min 3 audi nå.. og skal alltid ha Audi :)

Er stor fornøyd.. har ennå ikke vært noe galt med de jeg har hatt..

Men på den jeg har nå, så fikk jeg en regning på hele 12 000,- pga eu godkjenning.. :( sukk.. måtte bytte katalysatorene.. ja V6 har 2 stk katalysatorer.. til over 5000,- pr stk..

Men hva kan en regne med da? bilen har nå kjørt 290 000km

Har hatt bilen i 4 år.. uten et eneste problem..

Lenke til kommentar

Jeg har ikke no erfaring med audi 200 selv, men 2 kompiser av meg har det. Han ene kjøpte en til 50k og den har i grunnen holdt bra, litt problemer med elektronikken og varmeapperatet har det vært men til en så gammel bil å være så har den vært bra. Han andre kjøpte en til 15k ca, den har det ikke vært anna enn problemer med.. så det lønner seg nok å legge i litt penger og se ann vedlikeholde på bilen :)

Lenke til kommentar

Ja, koster en del å forsikre greiene på meg selv... blir ca 11000 med ansvar på meg selv. Men kommer til å forsikre den på faren min første året og da blir det vel ikke store summen på akkurat det. Kommer til å se på hvordan det høres ut, hvordan den går på tomgang, om den bruker olje, vann osv, farge på eksos, om det ryker mye osv.

Endret av Scionic
Lenke til kommentar

fine biler som holder bra hvis de blir behandlet pent. du må nesten bare gå over bilen å ta en sjekk, selv har jeg måtte bytte tannstang og bensintank, der sistnevnte er en rimelig stor jobb, men min har også gått over 350.000. hør også etter klunking i drivverk, hardt kjørte biler kan ha klunking, uten att det behøver å ha noe å si.

 

gå godt over bilen, finner du en bra 100/200 quattro så har du en kjempebil i mange år!

 

Han andre kjøpte en til 15k ca, den har det ikke vært anna enn problemer med.. så det lønner seg nok å legge i litt penger og se ann vedlikeholde på bilen smile.gif

 

helt klart, man får som regel det man betaler for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...