Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Datamaskinen vil ikke slå seg på


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har en pc som ikke vil slå seg på. Den har fungert veldig rart i det siste; har måttet trykke på på-knappen, for så å vente 5-10 min med å trykke igjen. Først da starter den. Kjører windows XP, og har ikke hatt noe trøbbel med maskinen, bortsett fra dette gitte problemet.

 

Noen forslag til hva som kan gjøres?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er sansynligvis strømforsyningen, nærmere bestemt en kondensator i den som er tørket (eller dårlig kontakt). Istedenfor å vente kan du dra ut nettledningen å trykke inn på/av knappen i et par sek så setter du i ledningen og PCen bør starte.

Har samme problem på en PC her, jeg lar bare være å slå den av :)

Endret av Entim
Lenke til kommentar

Strømforsyningen er det nok ikke (?) iogmed diverse usb-tilkoblinger lyser hvis jeg drar inn og ut strømmen. Minnebrikke vet jeg ikke, men det virker rart, iogmed at pcen funka supert i går. ("supert", i den forstand at når jeg først fikk slått den på så gikk alt på skinner)

 

Flere tips? Setter pris på alt av svar her :)

Lenke til kommentar

Er problemet forsatt tilstede? Har hatt samme problemet med min modulære Tagan PipeRock på 700w. Vet ikke hva det skylles annet en at det kan dreie seg om en tidlig defekt eller dårlige kondensatorer. Min strømforsyning er under en måned gammel, så er litt oppgitt. I mitt tilfelle hjalp det å fysisk koble ut alle hovedstrømkontakter fra hovedkortet for å koble de tilbake. Jeg håper at det kun var dårlig kontakt fra disse. Har du forsøkt dette?

 

:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...