Gå til innhold

Bruk av varmt springvann til matlaging?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nei, jeg "cather" ikke din drift. Ting, som feks melk, kjøtt, ost etc trenger å oppebevares i kjøleskap, eller blir det dårlig og kan ikke spises, uansett hvor mye du koker\steker det. Dette er ikke det samme, da det eneste problemet som er blitt framstilt ved bruk av varmt vann(bortsett fra smak) er bakterier, og disse dør når vannet blir kokt. Så jeg skjønner ikke helt hvor du vil. Dessuten, hvordan vil du holde ølen kald hvis du ikke har kjøleskap? :p

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Og hvordan blir osten, kjøttet og melken dårlig? Bakterier.

Jeg tenkte mest på ting som kjøtt ol. Hvis det blir dårlig er det jo null problem! Bare å stek/kok det, så blir vi kvitt alle bakteriene!

 

Varmebehandling blir ikke alltid magisk kvitt bakterier, det er ikke en 100% sikker måte å bli kvitt bakterier på. Det finnes mange bakteriesporer som overlever varmebehandling.

  • 3 uker senere...
Skrevet

Man skal vel egentlig bruke kaldt vann uansett, men har du hastverk så går du jo med varmt. det kommer jo også litt ann på hva man skal koke. Uansett så er ovnen vår så rask at det nesten ikke er noe raskere å bruke varmt vann :p

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...