Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anal vs vagina


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen liker vel noen av delene i en seksuell situasjon, de fleste av oss i hvertfall. Har ikke noe problemer med folk som ikke liker analsex. Alle er forskjellig, og liker forskjellige ting. At man ikke tenner på det, eller at det er vondt kan jeg fint forstå.

 

Men å tro at analsex er et avføringsgriseri uten like er langt fra sannheten. Er man ren og pen, og bruker kondom, så er det ikke noe mindre urenslig enn normal sex.

Lenke til kommentar
Hvorfor er det så mye verre med avføring enn urin - du riskierer jo å få urin på penis om du stikker den inn i vagina..

Excuse me what?

Siden når kom urin ut fra vagina?

 

Dessuten er det den bittelille forskjellen der urin er sterilt og bæsj er særdeles bakterieholdig. Samt lukta er noe mer markant fra bæsj.

 

Urin på penis skjer jo flere ganger om dagen dessuten, hvorfor skulle man bry seg om det? Bæsj på penis derimot får jeg særdeles sjelden.

Endret av Flimzes
Lenke til kommentar

Er da uansett en stor forskjell på urin og avføring på penis, må si meg enig med Flimzes der. Men om alt er som det skal, så skal det ikke være noe avføring i endetarm, om ikke kvinnen/mannen akkurat har vært/må på do. Så man skal egentlig ikke møte problemer. Se: egentlig.

 

Ellers kan man jo bare bruke en fin oppfinnelse som heter kondom. Om du ikke vil bruke kondom, face the possible consequences.

Lenke til kommentar
Undervurdert av alle som ikke har prøvd det. "Æææsj, bæsj på kølla". Unger..

 

Nå vet ikke vi hvilket kjært forhold du har til avføring, men vi andre oppegående liker å holde oss rene for avføring av renslige årsaker. At du tenner på å ha fysisk kontakt med dritt for være opp til deg, men la de som mener dritten hører hjemme i dassen være i fred.

Be damene gå å drite FØR du skal ha analsex med dem.

Lenke til kommentar
Be damene gå å drite FØR du skal ha analsex med dem.

 

Når man er kåt, full og sammen med en dame du nettopp har truffet, tror du virkelig at jeg vil gå gjennom en sjekkliste av punkter som henretter sexlysten på stedet - 'eh, før jeg tar deg i ræva, kan du gå drite'? Det skjer bare ikke. Hva med å holde seg til fitte - organet som faktisk er tilpasset til å ta imot pikk.

Lenke til kommentar

Leste du hva jeg skrev? Man må stole på den man har sex med når det gjelder analsex. De fleste føler det slik i hvertfall. Den tilliten oppnår man sjelden på en ons. Derfor ble det et håpløst eksempel fra din side. Jeg har ingen problemer om folk vil ligge med en hel bygd før ekteskap. Totalt åpen på det, dømmer verken for eller i mot.

 

Sa tidligere at jeg har ikke noe problem med dem som mener vanlig sex er ti ganger bedre. Jeg syntes selv det er bedre. Men påstander om at analsex er et griseri uten like er jeg ikke enig i.

Lenke til kommentar

Det er alltids like søt å se folk forsøke å være så nøytral som mulig så la oss konkludere i samme stil, analsex har ingen fordeler ovenfor vaginasex og burde derfor unngås. Den eneste grunnen til å faktisk prøve det må være det å finne ut at det er underlegen vaginalsex, altså er det i utganspunkte ingen grunn til å prøve det. Sier vi amen til det eller skal vi være prøve å ikke tråkke noen på tærne nå?

Lenke til kommentar

Selv om jeg ikke finner det fantastisk så kan jeg fint se hvorfor noen liker det. Analsex er for meg en supplement. Om man skulle klassifisere alt man gjorde i sengen, og bare gjøre den ene tingen man likte best så hadde det vært utrolig kjedelig. Jeg er ikke så svart og hvitt når det gjelder sex som du er. Har ingenting med å ikke tråkke på noen tær å gjøre. Har med at jeg vil mye heller ha et åpent spennende sexliv. :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Smaksak regner jeg med, for meg er det helt uaktuelt å putte saken inn i bæsjehullet.

Håller med deg, jeg vill ikke ha dritt på kölla o.O

 

Når du absolutt måtte gjenopplive en død tråd; Du har ikke dame (spørs om du tilgir klininga eller ikke), så ingen fare for det just nå.

 

 

Som tidligere ramset opp, er det en smakssak. Noen liker det fordi det er trangere og mer tabu, kanskje man føler at man får fram villdyret i seg, ikke vet jeg. Andre liker det ikke, fordi det er "skittent" og ekkelt.

 

Alt i alt avhenger det av personen man gjør det med, om man stoler på den (klarer å slappe av med personen, vet personen har god hygiene etc) eller om man rett og slett vil prøve noe nytt.

 

 

 

Selv har jeg aldri hatt analsex, men hvis anledningen byr seg med ei jente jeg kjenner godt og stoler på, tviler jeg på at jeg hadde takket nei. Hvis det virkelig er så forferdelig som enkelte påstår, hadde jeg iallefall vært en erfaring rikere.

Lenke til kommentar
Nei. Hvis dama ikke tømmer seg grundig (bruker avføringsmiddel på forhånd) vil du med all sannsynlighet oppleve at dritt kommer ut. Du skaper et vakuum når du 'polerer' kloakkrøret og vil suge med deg alt på vei ut. Analsex er tragisk overvurdert, på tide å se mindre på porno.

Kommer ann på hva man tenner på.

 

 

 

Som oftest går det i vaginalt samleie, men no analsex av og til med dama ekke galt.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...