Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Fytti så mye som skjedde nå.

 

Hadde et ørlite håp om at Walt og Jesse skulle bli venner igjen. Men det er det jo bare å glemme nå. Nå hater de hverandre like mye.

Endret av Slettet-PJ426FqLv6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Ja... var det bare meg som følte faktisk for reklame der? Trengte det nesten.

Det er ikke kødd en gang. Trengte en pause for å fordøye alt.

 

 

Men hvorfor er det så viktig å få vite hva Jesse har fortalt DEA? Altså, er det så så viktig at de ikke burde bare drept Jesse right there?

Du sier noe der. Er ikke helt sikker jeg.

Lenke til kommentar

Ja. Men serien er så jævlig bra at man nesten kan forstå frustrasjonen hans akkurat nå. Han vil ha familien sin, han vil virkelig forklare til Skyler hvordan han prøvde å redde Hank. Man må jo huske Skyler var Mrs. Heisenberg en episode siden. Hun ville at han ikke skulle bli tatt 2-3 timer siden "in real hours"! Og at han "slår" Hank. OG at Jesse skulle dø. Og det var akkurat det Walt ville også og derfor kom Todd og de.. men at de drepte Hank ville han aldri. Og han klarte ikke forklare det til Skyler under så mye press. Og det var familiens downfall der...

 

Er nesten samme situasjon som med "familien" hans Jesse. Ville virkelig forklare til Jesse hvorfor han måtte gjøre det med Brock men at Brock aldri skulle dø.. men når han ikke skjønte det og alt gikk til helvete måtte han gå litt psycho han og be Todd og de drepe ham.

 

Så.. derfor er konklusjonen min, alt er logisk i Breaking Bad, og ingen er psycho.

 

ELLER. Alt er psycho i Breaking Bad, og ingenting logisk ved det hele!!!!

LETS GO LAST PART!!!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Dette var heftige greier. Utrolig god episode. Greier ikke kommer over hvor synd jeg syns på Jesse. Han har faen meg gjennomgått siden han møtte Walter. Alltid vært den som har blitt mørbanket. I denne episoden ble det hele bare toppet. Hvis det er en karakter jeg ønsket at skal ende godt med, så er det faen meg han.

 

Nå ser jeg for meg at Walt går etter Todd og den gjengen for å ta hevn.

Lenke til kommentar

Nei jeg vet. Sitter med samme følelsen. Alt er bare så jævlig rotete. At Hank dør topper det hele. Men måten Walt absolutt ikke 1% en gang ville at han skulle dø "redder" Walt som menneske. Men ble for psycho som du sa hele greien. Men det var jo pga. Skyler startet med knivgreiene og fortalte Flynn alt uten at Walt selv fikk sagt noe om det. Så alt har en forklaring nesten, spørsmålet er jo hvor relevant forklaringene er.

Endret av tc47
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

For meg var denne episoden bare et stort "holy shit" øyeblikk etter et annet(Hank & Gomez blir skutt, Flynn finner utav alt, Walt stikker av med Holly, "I watched Jane die", Jesse blir torturert).

 

Nei, vet du hva. Dette var bare helt drøyt. Kanskje den beste episoden som noen gang har blitt sent på TV gjennom historien av TV-serier.

 

Edit: Enig i det du sier forresten. Walt redder seg akkurat inn, Men han får jo aldri sjansen til å forklare seg. Vet dog ikke om det hadde hjulpet så mye.

Endret av Slettet-PJ426FqLv6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...