Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Nå har jeg fått oppdatert siten slik at alle bilder funker, og oppdatert med noen nye bilder der også :woot:

 

Får forhåpentligvis noen UV-katoder i posten imorra så da kommer det flere bilder der vett :yes:

 

Skal prøve å få sagd og lagt på mer plexi idag, dvs Ho-Man i taket og plexi på innsiden. Må bare få målt opp osv, Blir jeg ferdig så kommer flere bilder imorra.

 

:woot: :/: Ho-Man Rox0rs :/: :woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ok takk for forklaringa, skal nok få fjerna håndtaket og fått fiksa de kantene. Akkurat nå se venter jeg på at lakken skal tørke på kabler og floppy sånn at jeg kan få starta opp pcen igjen.

 

UV-lakken kjøpte jeg på biltema. Sjekk siten min http://home.no/dropit33 så ser du hva jeg har skrevet der. Husk å trykke på bildene for at de skal synes!

 

hehe, takk for alle positive kommentarer jeg har fått :woot: alle negative også for den saks skyld... man lærer man lærer :wink:

 

Håper jeg får begynt å male idag as... bilder kommer ihvertfall så fort UV-katodene mine kommer i posten. Vil gjerne ha med litt før og etter bilder på UV-malinga på vifter og kabler...

 

når man skal først gjøre d.. så bruker man ikke bare 4 dager.. man bruker ett par månder.. se mitt =) www.zirz.tk !fy f**n eg har brukt lang tid.. men d ble bra.. legg merke til att kabinette har vært gult blått grøndt og svart.. hehe..

Lenke til kommentar

Legg merke til at jeg ikke er ferdig ennå... har brukt de siste dagene på å gjøre følgende:

 

- Skjære ut "Ho-Man i taket

- Lakke taket på nytt

- Legge inn plexi bak Ho-Man

- Lakke på nytt fordi jeg fakka opp lakken ved festing av plexi :woot:

- Motta to UV-Katoder fra microplex.no

- Godte meg fordi jeg nå nesten er ferdig.

 

Bare drittarbeidet igjen, nemlig å male. Jeg får aldri meg selv til å gjøre dette av en merkelig grunn. Sikkert fordi jeg ikke kan male. Det ser ihvertfall ganske bra ut. Spesielt Ho-Man i taket er jeg ganske stolt av fordi det er ganske vanskelig å sage ut et navn i 1,5 mm tykt stål. I came, I saw, I succeeded :yes:

 

Siten er ikke oppdatert ennå, men det er kanskje fordi jeg kobla opp pcen for 10 min siden.

 

:woot: Hurra for meg! :woot:

Lenke til kommentar

ja dem er sånn i virkeligheten... :shrug: shit happens, og akkurat NÅ! skal jeg fjerne den fargen... lakka nemlig bare på den svarte elektro-teipen som jeg hadde surra rundt kablene... så det blir teip skifte om 5 min så ser det nok bedre ut :yes:

 

Fortsett å komme med synspunkter og tips a, detta er nemlig ganske artig å drive med! :lol:

Lenke til kommentar

Har tenkt på det. Skal prøve å skaffe meg en UV-penn, ikke den på microplex, men et annet sted. Så skal jeg tegne litt på kretskort. Også skal jeg kjøpe sånn lakk på elfa som er usynlig i vanlig lys men blir blått i UV-lys. Noe annet må jeg ta når jeg har mer tid, dvs neste helg. Skal bl a bestille to blå katoder og en sound control fra sunbeam da. Har jeg mer penger blir det et par katodevifter til kabinettet.

Lenke til kommentar

Jeg beklager å måtte si det, men dette var en dårlig mod. Du har tydelig vis ikke målt og planlagt før du satte i gang med arbeidet, bare satt i gang med å skjære!

 

Det så heller ikke bra ut, ingen lister og det var skeivt rundt hådtaket. Pluss at det så ut som en jungel inne i kabinettet. Men tanken er bra fortsett med den, så blir det bedre etterhvert! :yes:

Lenke til kommentar
De cd-rom/floppyene var som en bæsjeklatt i gourmetmiddagen.  

 

Ellers; nice job med Ho-Man logoen.

 

I know... tenkte på å kanskje, bare kanskje lakke dem om igjen i samma svartfargen som resten av fronten... ble liksom ikke samma effekten som jeg hadde trodd det skulle bli...

 

Jeg beklager å måtte si det, men dette var en dårlig mod. Du har tydelig vis ikke målt og planlagt før du satte i gang med arbeidet, bare satt i gang med å skjære!  

 

Det så heller ikke bra ut, ingen lister og det var skeivt rundt hådtaket. Pluss at det så ut som en jungel inne i kabinettet. Men tanken er bra fortsett med den, så blir det bedre etterhvert!

 

Ehm ok, hva vet du? :lol: visst har jeg målt, har målt i hauger jeg... Rundt håndtaket er det helt for jævlig, det vet jeg... Det er fordi jeg faila, og prøvde å rette opp med å lage det samma nederst på håndtaket, du ser forklaringa på siten min. Så ikke klag på det. For det andre, LISTER ER IKKE FINT!! :grumpy:

Ser mye mer stilrent ut og "rettere" uten enn med. skal vi se... jo

Jungelen inni kabinettet er pga masse dårlig plass. Jeg har PSU (Chieftec), tre IDE kabler, floppy, audio-kabler, CPU-kjøler, kabinettvifter og LED's i front + USB kontroller som alle har en haug med kabler som deltar i å lage denne jungelen. Har nå svart elektroteip rundt de fleste ledningene, du skulle sett åssen det var før det. Skal prøve å få tak i et større kabinett senere når jeg får cash, but until then, lev med rotet. :woot:

Lenke til kommentar

Det var jo ikke akkurat en mob man stopper opp på LAN og sier: whow for en mod. Går helt greit inn i rekka av standard-moddede kasser, men ikke noe mer. Og lakk for guds skyld frontdekselene på CD/Floppy svarte.

 

Dessuten suger både kameraet ditt, fotografegenskapene dine og hjemmesidekunnskapene din.. :wink:

Lenke til kommentar

optiske enheter skal lakkes svarte til helga, og floppy, ikke mobb hjemmeside skillz'a mine, kameraet er ikke mitt, muttern kjøpte det for 600 spenn eller.no og kjeft, jeg kan ikke ta bilder, har aldri sagt det heller. du har ikke en positiv ting å si? :grumpy:

 

Some are meant to be the lamers of the world too :shrug:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...