Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Føler meg nummen i halve venstere hånd


Thyristor

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har i ca 2 uker nå hatt følelsen av at halve venstere hånd (inkludert venste side av ringefingeren og hele lillefingeren) "sover" men uten den dirrende følelsen man får når den faktisk "sovner". Merker at jeg har litt nedsatt funksjon i disse to fingrene også og det begynner å bli rimelig irriterende.

 

Har hatt noe lignende en gang tidligere etter en fest som jeg vet høyere lillefinger blei tråkka på men da gikk det over etter et par dager.

 

Noen som har noen tips om hva det kan være som forårsaker dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, har ikke akkurat heksestøt så ofte så husker faktisk ikke åssen det føles, men prøv å hvil hodet på håndleddet i en halvtimes tid så vet du hvilken følelse jeg mener :p

 

Om jeg skal ha slått meg må det ha vert i søvne... Er permittert for tiden og gjør egentlig ikke veldig mye anna enn å sitte her.

Lenke til kommentar

Men nedsatt funksjon i handa for 2 vekar høyrast jo ganske alvorleg ut, viss det ikkje har nokon forklaring liksom. Følar eg sjølv har vore borte i det samme, men da har det hatt ein forklaring (som at eg har slått armen, elns). Kanskje du burde gå til lege viss det ikkje kjem seg.

Lenke til kommentar

Folk som får hjerteinnfart merker det ofte først i venstre handa. Sjølvsagt har ikkje du fått hjerteinnfart, men berre for å koble det opp mot eventuelle hjerteproblemer, utan at eg har peiling på så mange former for hjertesjukdomar, da. Berre følte for og nemne det :p

Lenke til kommentar
Gjest Big_bang
Syns det er så bra jobba at jeg skal få noe slikt nå :p Endra livsstil for ca 1,5 månte siden (gått fra å spise drittfor til å ete sunt og trene osv), så kan jo være noe der når jeg tenker meg om.

 

Musklaturen din kan være får stramm, slik at du får ikke den blosirklaturen du skal ha, eller at en nerve can ha kommet i klem noen plass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...