Gå til innhold

FIFA 09: Turneringen'09 (PS3) | INFOTRÅD


Raste

Anbefalte innlegg

FIFA09: TURNERING

 

Nå skal det endelig avgjøres, hvem som er på Diskusjon.no (fotballseksjonen)'s ubestridte FIFA09-konge. Turneringen foregår på PS3 (altså Playstation Network). Vi velger å ikke bruke FIFAs egen funksjon for turnering, men heller gjøre det hele "manuelt".

 

Bakgrunnen for hele turneringen er at hver og en spiller i FIFA-tråden nekter å innse at de muligens ikke er den beste. Alle vil argumentere for at nettopp de er fotballseksjonens store FIFA-konge. Men nå er tiden inne, det er ikke lenger lov å gjemme seg bak latterlige og komiske argumenter som flaks, slapphet og spillestil. Det hele skal ned her på Diskusjon.

 

Regler:

 

Flaks kan nemlig avgjøre en kamp i FIFA. Flaks kan ikke avgjøre 4 kamper i FIFA. Derfor har vi valgt at alle spillere skal ha 4 innbyrdes oppgjør seg imellom, for å få det hele så nøyaktig som mulig.

Seier gir 3 poeng, og uavgjort 1 poeng. Om kampen ender uavgjort, skal det ikke gå videre til ekstraomganger og straffer, men kampen er ferdig og spillerene deler poeng. Men dere kan godt avtale å spille ferdig å se hvem som egentlig vant på straffer eller ekstraomganger, men det skal ikke telles med.

 

Kampene kan spilles når dere vil, men alle kamper skal være ferdig innen 8. mars 00.00. Kamper som ikke er spilt innen denne tidsrammen vil resultetere i 0 poeng for begge spillere.

Selfølgelig, er du klar til å spille kampen, mens motstandere aldri godtar, så vil du selfølgelig bli tildelt poengene.

 

Når kampen er ferdig må resultat enten postes i diskusjonstråden for turneringen, eller sendes som PM til Raste. Begge spillere må selfølgelig sende resultatet for å bekrefte at ingen har jukset.

 

DISKUSJONSTRÅD

 

God fornøyelse :)

Endret av Raste
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spiller med en blanding av hvordan laget er i virkeligheten og hva jeg liker selv. Sneijder og Guti bytter jeg på. Kommer ann på motstanderen. Hunterlaar noen ganger fra starter og bruker å bli bytta inn. VdV får bare spille som innbytter og RvN bruker jeg ikke på grunn av skaden i virkeligheten som også gjør at han er dårligere pga. updatene.

Hadde ett sykt mål med Hunterlaar i stad. Kommer skrått inn mot 16 meteren etter å ha løpt fra 2 spillere, tar en helfinte (slår ballen bak den andre foten forbi en motspiller) og kliner den opp i krysset før keeperen har rukket å slenge seg. Tror jeg skal bruke han mer da han er veldig rask og har skikkelig skuddkraft iforhold til andre spillere. Raul og Higuain kan bli litt mer for like innimellom.

Kan hende det kan funke bra å bruke Guti og Hunterlaar sammen da Guti er gode på passninger mens Hunterlaar var veldig god på å posisjonere seg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...