Gå til innhold

Skribent for Xbox 360 Nettsted?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@

hvorfor er det sånn at man må være 18 år når det fins MANGE 360 spillere under 18?

 

og hvem er dette, er det drawcircus?

 

står med vennlig hilsen helt nederst, med vennlig hilsen hvem?

 

Ja, selvfølgelig er det mange spillere under 18 år, men vi ønsker og fokusere på et bredt publikum, såvel som yngre og voksne spillere, og føler derfor at hvis vi har et aldersgrunnlag vil det også ha muligheten til og skape et bedre samarbeid med andre skribenter.

 

Angående "hvem er dette, er det drawcircus?" hva tenker du på her? For og eventuelt gjøre det litt klarere og kanskje svare på spørsmålet har websiden vi søker skribenter for et eget navn, egen webside med mer. DrawCircus er et nettsted innenfor samme bedrift, men et sted vi ønsket og publisere søknaden om skribenter.

 

Med vennlig hilsen oss i redaksjonen.

 

@

er det skriv andres artikler eller skriv om dine egne spill? eller er det slik at man får tilsendt spill man skal teste??

 

Det blir vel ikke akkurat noe bra innhold ut av det? Så nei dette er ikke tilfellet. Man får tilsendt spill for testing.

 

Takk for tilbakemeldinger!

Endret av andr3asb
Lenke til kommentar
Hvor mange skribenter leter dere etter?? Utenom å være en del av denne supre siden ;) er det noe man tjener på? (*leste etterkant at dette er utlønnet arbeid*) Sorry jeg spør så mye :p syns ikke det sto så veldig mye på siden med søknad.

 

Søknaden er mer enn god nok, kanskje litt lite ingående. Vi søker interesse fra folket, og gir sender mer informasjon deretter! ;)

Endret av andr3asb
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...