Gå til innhold

Facebook endrer betingelsene, tilsidesetter all opphavsrett.


Anbefalte innlegg

I følge Dinside.no - Masseflukt fra Facebook, så har Facebook nå endra betingelsene i forhold til din rett til kontroll over eget materiale. Tidligere har du gitt Facebook rett til å bruke materiale, så lenge du har det liggende, noe som i seg selv ganske hårreisende etter mitt syn.

 

Nå skrur de tommeskruen til et hakk til. De har sikra seg rett til alt mateeriale som noen gang er opplasta. Selv om du tar det ned igjen.

 

Det ekstra fiffige er at de har formulert seg slik at de nye betingelsene får tilbakevirkende kraft. Om det holder juridisk er et åpent spørsmål, men de prøver seg i alle fall. Mer enn god nok grunn til å sky Facebook som antikrist :thumbdown:

Endret av fototim
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det var en artikkel på hardware.no om dette for noen dager siden. Hva Facebook svarte eller noe sånt.
Takker. Den hadde jeg ikke fått med meg.

 

Hvor oppklarende svarene fra Facebook er kan diskuteres. Svaret kan vel summeres opp omtrent sånn; "joda det stemmer at vi har endra betingelsene, men det er gjort i god hensikt, og vi vil aldri gjøre oss nytte av at folk er dumme, for vi er sååå snille". Tåkelegging og oksemøkk, spør du meg.

Lenke til kommentar

Flere proffe fotografer som bruker Facebook til annet enn fyllebilder. Som grupper, tilhengersider og normale profiler. Jeg er for øvrig "venn" med Chase Jarvis. Han legger ut behind the scenes filmer/bilder, kommer gjevnlig ut med bilder han har tatt med iPhone og andre nyheter i statusen sin. Spesielt kjekt med små videoer angående nytt utstyr - som for litt siden da han fikk D3X tilsendt fra Nikon.

 

Jeg har selv gruppe og tilhengerside for min virksomhet og det fungerer veldig bra - om man driver med foto av mennesker spesielt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...