Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Om jenter og fingring


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Som nokon nemner så ligg det jo mykje meir naturleg for guttar å teke spaken fatt å dra, enn det kanskje gjer for jenter å fingre seg.

Eg vil dessverre tru at biletet me får her på forumet vil vike litt frå korleis det faktisk er. Samfunnet får oss til å tru at ronking er heilt normalt. Nett som å ete. Fingring, kor ofte høyrer me om det? Eg hugser berre frå seksualundervisninga - det var ikkje så mykje snakk om slikt. Kvifor? Ikkje godt å seie.

 

Ein personleg spekulasjon er at gutar har mykje betre utsikt over kva dei driv med. Heilen snabben heng jo ute, og det er like naturleg å dra i den, som å riste i den når ein er ferdig å ta eit piss. Plutseleg ein dag finn ein ut at den har utvikla seg, nett som ein pokemon! Alt er kan sjåast frå tribuneplass, og er jævla åpenbart. Bulen i buksa tilseier at noko vil ut.

 

Med jenter som har det heile inni seg er det kanskje ikkje fult så naturleg å berre starte? Det krever kanskje litt meir iniativ? Me gutar har jo ikkje noko val. Om ein ikkje drar, får ein ikkje fred. Og du kan ta deg faen på at alle ser det. Spesielt ein varm sommardag kor du berre er iført ein kort shorts. Risken er ikkje verdt å ta. Betre å berre tømme.

 

Eg framstiller det kanskje banalt, men forstår dykk korleis eg meiner?

Lenke til kommentar

Min påstand er at jenter og gutter onanerer forskjellig. Eg trur at sidan fingring er meir "tabu" enn runking at dermed begynner gjerne jentene seinere med å fingre masse, at det gjerne er noko som kjem med alderen. Eg trur og at jenter i forhold har eit større behov enn gutter i forhold for å onanere. Ifølge ein amerikansk undersøkelse viser det at 1/3 damer kan få orgasme under samleie. Med slike faktorar trur eg det går opp i opp.

 

Eg trur at på guttesida er runkingen meir fast/jevn og lik, mens hjå jenter er det meir variasjon frå ingenting til kjempe masse frå person til person. Guttar føler gjerne at no er det på tide å ta seg ein runk, min erfaring som jente er heller at det går i bølgedalar.

Endret av Tesso
Lenke til kommentar
Guttar føler gjerne at no er det på tide å ta seg ein runk, min erfaring som jente er heller at det går i bølgedalar.

Grunnen til det er vel at dere får mensen, kan ikke si jeg hadde orket å runke i perioden jeg starter å blø fra kuken samtidig som jeg har "blue balls".

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar
Jeg tror mange gutter vil at det skal være mer vanlig og avhengighetsskapende for jenter enn det faktisk er i realiteten.

 

Utifra mine samtaler med jenter, er det slettes ikke super-uvanlig å ikke fingre noe særlig. Noen har ikke opplevd orgasme i en alder av 19/20, andre har aldri fingra før osv. Og jeg tror ærlig talt ikke det er fordi de er flaue, og ikke vil fortelle. For det er vanligvis ikke den type bekjente jeg kan ha sånne samtaler med. Men det er selvfølgelig forskjellig fra person til person.

 

Og jeg tror det varierer mye hos jenter... Men nei, jeg er ganske sikker på at gutter, gjennomsnittelig, er mer "avhengig" av det enn jenter.

 

Kunne ikkje sagt det betre.

Lenke til kommentar
Og jeg tror det varierer mye hos jenter... Men nei, jeg er ganske sikker på at gutter, gjennomsnittelig, er mer "avhengig" av det enn jenter.

Det tror jeg også, grunnen til det kan nok være at de aller fleste gutter ikke har noe problem med å få en orgasme og når det kan bare ta et par minutter å få en orgasme i de tidlige årene så ender det opp med at gutter starter tidligere og gjør det oftere, hvertfall i ungdomsstiden.

 

Når derimot jentene også oppdager gleden av å masturbere så vil jeg si de det jevner seg ut mellom guttene og jentene.

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar
Når derimot jentene også oppdager gleden av å masturbere så vil jeg si de det jevner seg ut mellom guttene og jentene.

 

Tror også det jevner seg litt ut hvis man absolutt vil måle et gjennomsnitt. Men jeg tror litt og grunnen til at det jevner seg ut også er at gutter demper seg litt når de kommer over de verste hormon-dagene.

 

Men igjen, tror gjennomsnitt er litt missvisende når det varierer så mye. :p

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Vi onanerer og vi snakker om det heletiden, jenter i mellom.

De fleste jenter onanerer, enten bevisst eller ubevisst (f.eks i søvne)

Flere jenter sier at de ikke onanerer selv fordi de har opplevd at andre har gjort det for dem, og da er det ikke noe spesielt å gjøre det selv lenger. Men hvem kjenner vel kroppen din og det du liker mer en deg selv?..

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...