Gå til innhold

sms fra 2025 :(


Anbefalte innlegg

Hei

 

Får av og til (ca 1 sms per 2-3 uke) sms fra 2025. På min nokia 6300 får jeg bare opp "medingstype støttes ikke. Slette melding?" "ja" "nei". Vet desverre ikke om de trekker meg noe for denne smsene, men er utrolig irriterende med tanke på at jeg _ikke_ har sagt at jeg vil ha sms fra di. Noen som vet hva/hvem det er? og hvordan det kan stoppes? :( Får jo ikke lest det engang, så vet ikke hva det er jeg får :/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Hvordan gikk det? Jeg får også melding fra dette nummeret noen ganger i måneden, og for hver melding blir jeg belastet 86 øre. For første gang nå fikk jeg også en melding med et innhold som kunne vises, og der stod det:

Hei! Vil du ha Girls-bladet GRATIS tilsendt? Du betaler ingenting, ingen forpliktelser. Send GRATIS + navn og adr til 2025. Vidresend til venner!! Hilsen GIRLS

Har flere ganger tidligere sendt STOPP og STOP til 2025 uten at det har hjulpet, men nå begynner jeg å gå lei. Tenker å sende en mail til Unwire, men tviler på at det har noen hensikt..

Lenke til kommentar

Eg veit ikkje, men tykkjer akkurat 86 øre er ein veldig rar pris på ei sms-teneste. Prisen pleier då å vere oppgitt i heile kroner, og pleier dessutan å vere mykje dyrare. Sikker på at ikkje dette er prisen du betalar for å sende ein vanleg sms til eit vilkårleg nummer, f.eks sms med teksten "Stopp" til 2025?

Lenke til kommentar

Under samtalespesifikasjonen står det "SMS tjeneste" og at jeg har blitt belastet med 86 øre. Jeg har One Call Faktura så normalt koster sms 40 øre. Hva innholdet i alle meldingene jeg får er for noe veit jeg heller ikke (med unntak av den siste), da det bare står "Innholdet i denne meldingen kan ikke vises."

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...