Gå til innhold

Proteinshake med sjokolade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+4123456
Ja, det gjør den. Kjøp heller Myoprotein fra myorevolution.no, eller 90+ fra EJ-shop om du vil ha noe rimeligere. Begge har bedre næringsinnhold og smak enn Whey Tech fra PF.

 

Denne tråden skal vel helst på kosthold og tilskudd?

Lenke til kommentar

Hva er egentlig det beste pulveret? Jeg vil ha kvalitet. Og helst så billig som mulig, men ikke til bekostning av kvaliteten.

 

Har 3 stk. her, hvor alle ser helt like ut, men de er forskjellige i pris:

 

PRO-90 ISOLATE http://www.tn.no/shop/produkt.aspx?id=740 4kg pris 900,-

 

90+ PROTEINE http://www.ej-shop.no/product_info.php?cPa...;products_id=85 5kg pris 775,-

 

MULTIPOWER FORMEL 80+10: http://www.sportskompaniet.no/product_info...?products_id=42 750 GRAM, pris: 340,-

_ _

 

Som dere ser er nr. 3 ganske suspekt. Hva gjør den så mye bedre enn de andre to? Den er visstnok dobbeltvirkende, med både fortvirkende og langsomtvirkende proteiner. Den harl itt mer carbs enn de andre to. Den kan kanskje brukes som måltidserstatter?

Lenke til kommentar

Både Myoprotein fra myorevolution.no og 90+ som du linker til har fortvirkende og langsomtvirkende proteiner(myse og kasein). Selv vil jeg påstå at Myoprotein er noe av det beste du får kjøpt i Norge.

 

Pro-90 ISOLATE har et veldig høyt innhold av kasein og egner seg best til å konsumeres på kvelden.

Lenke til kommentar

Ok, takk for tipset. Jeg vil gjerne ha noe som er litt multifunksjonelt, som MULTIPOWER FORMEL 80+10, men dette er veldig dyrt.

 

Kan noen andre bekrefte hva mattjin sier forresten? No offense til deg, men alle sier så mye forskjellig. Jeg har absolutt ingen anelse hvem jeg kan stole på.

 

En annen ting: vil det være mulig å bruke proteinpulver som måltidserstatter? Eller bare ta til et veldig lite eller næringsrikt måltid?

Lenke til kommentar

Ja det er jo en god plan. Jeg har MULTIPOWER 80+10 nå, som jeg bruker etter trening (3 treninger i uken) rett etter styrken og før joggingen. Tar også en shake på hviledagene i forbindelse med et måltid f.eks.m og av og til 2 stk hver dag.

 

Men jeg har ikke tenkt å fortsette med dette, pga det er så dyrt. Derfor jeg er i markedet for noe annet.

 

Jeg er 16 år, 177cm, og veide 64kg for 2 uker siden med veide 67kg her isted...

 

Har lyst å øke i vekt, og få bedre kondis. Få strammere, fyldigere, mer markerte muskler, og selvsagt bli sterkere. Vil være sunn og blid, fornøyd og stolt av meg selv og min kropp.

Lenke til kommentar
Ok, takk for tipset. Jeg vil gjerne ha noe som er litt multifunksjonelt, som MULTIPOWER FORMEL 80+10

 

MyoProtein har høyere kvalitet enn MULTIPOWER-pulveret ditt. MyoProtein er renere og har et optimalt forhold mellom myse og kasein (50:50). Sammen med TN Prozyme er det det beste pulveret du får i Norge. MyoProtein er billigere though.

 

edit:

 

Når du skal vurdere om du trenger proteinpulver eller ikke, må du vurdere om kosten din er god og hva som er mest praktisk for deg. Hvis du ikke har orden på kosten vil jeg anbefale deg å bruke proteinpulver, for det kompenserer for dårlig kost. Om du har god kost trenger du ikke proteinpulver, men det er i mange tilfeller praktisk å bruke det allikevel. Og veldig økonomisk hvis man er på diett.

Endret av Ingar
Lenke til kommentar

Leste om Myopulveret, det virker utrolig bra. Tror jeg skal kjøpe det når Multipower-pulveret er oppspist.

 

Du sier jeg må finne ut om jeg trenger det ja.. Da må jeg finne ut hvor mye protein jeg får i meg hver dag. Men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal gjøre dette. Om jeg f.eks. spiser 5 skiver med skinke, og til middag har et stykke biff, hvordan skal jeg finne ut antall gram av dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...