Gå til innhold

Skal kjøpe hovedkort/cpu/ram med budsjett på 3000 til 4000


Anbefalte innlegg

Har satt opp disse delene foreløpig, lurer på litt tilbakemeldinger om dette er det beste jeg kan få til ett budsjett på 3000 til 4000kr.

https://prisguiden.no/calc_waggon.php?waggon_id=92924

 

Var egentlig helt sikker på å velge en intel løsning helt til jeg fant ut at Phenom II prossesoren faktisk ikke var så ille likevel.

Vil gjerne ha billige og gode komponenter når det gjelder ytelse.

Sist gang jeg oppgraderte pc'en kjøpte jeg en XP3500+, Asrock 939 dual sata II med 1 gig ram(tror jeg ga ca 2500 for dette). har vært fornøyd med det kjøpet jeg gjorde da, fordi Asrock kortet hadde god ytelse i forhold til prisen som var 500 kroner.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar, skal prøve å finne ett Asus kort i jungelen av hovedkort.Hadde egentlig tenkt å kjøpe en Q9550, men den er jo 500 kroner dyrere og yten omtrent likt som Phenom II...

 

 

Ett annnet spørsmål. Jeg sitter med en sokkel 939 cpu, det jeg lurte på var om det finnes hovedkort som jeg ikke trenger å flashe bios på før den gjennkjenner Phenom II cpu'en..

Lenke til kommentar

Er nødt til det, det veit jeg. Det jeg lurte på var om ett am2+ hovedkort ville finne Phenom II cpu'en uten å måtte flashe bios først( har jo ikke mulighet til å sette inn en gammel am2 cpu fordi jeg ikke har det).Har lest at det er fler hovedkort som krever en bios oppdatering for å gjennkjenne Phenom II cpu'en

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...