Gå til innhold

[Løst]Trimme av seg flesket med styrke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kondisjon og generell fettreduksjon: En tur i ny og ne, trapper i stedet for heis og rulletrapper, gå i stedet for buss og rød/blåtrikk.

 

Nei, jeg har ikke trent. Ja, jeg har fortsatt et kjærkommet forhold til sofaen og TV'n hvor ganske mye tid blir tilbragt. Men, jeg holder meg fortsatt unna snop og sukkerbrus. (eneste er litt snop i helgen)

 

Det jeg skal frem til er: jo mindre du stapper inn, og jo mer du beveger deg, jo mer fett forsvinner.

 

Videre, muskler forbrenner fett. Styrketrening vil derfor bidra til at fettmengden over tid reduseres. Kombinert med f.eks kondisjonstrening vil dette bidra til at du går ned i vekt. Men husk at også muskler veier litt. Jeg har nå i 2009 begynt å jogge litt, og trives igrunn med det.

 

Du sier du spiser like mye som kamerater, men det sier ingenting. Kan tankes de har høyere forbrenning enn deg, og derfor trenger mer mat. Regn over en dag eller to hvor mye du spiser og hvor mange kalorier dette er. Du må forbrenne mer kalorier enn du inntar for å gå ned i vekt.

Endret av MSg
Lenke til kommentar

Jeg kuttet ut all brus. Halvannen liter brus er halvannen liter sukker; i hvertfall ikke langt unna. Drikker kun sukkerfri brus. (Jada, ikke sunt det heller, men bedre enn sukkerbrus)

 

Potetgull unnet jeg meg litt av i helgene. Samme med litt sjokolade/annen snop. Ble trangen i uka for stor spiste jeg frukt. Drakk også mye vann. Fryktelig mye vann. Fløy og pissa i ett sett.

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke at du kan trene vekk fleske , men jeg trener var nokså stor i armene før, (fett) , Armene mine var myke , Men etter jeg har har trent Biceps og Triceps , 7.5 KG Biceps og 20 KG Triceps har jeg merket forandring, Jeg har rett og slett transformert fettet til muskler , Så nå er ikke armene mine myke.

Lenke til kommentar

opijos, jeg vet du mest sannsynligvis mener det godt, men slutt å spre feilinformasjon på alle mulige nivå.

 

1. Styrketrening vil føre til økt muskelmasse, og mer muskelmasse betyr økt forbrenning av fett, derfor er det også logisk at man kan endre fettprosent ved å kun trene styrke.

 

2. Flesket forsvinner. Kontuinitet er tingen.

 

3. Muskler kan ikke bli til fett, og heller ikke andre veien rundt. Dette er to helt forskjellige vevs-typer (så langt man kan kalle fett for vev), og det er ingen prosesser eller organer i kroppen som kan forvandle disse to til hverandre. FETT KAN IKKE BLI MUSKLER.

 

4. Vekt er et unødvendig mål så sant du ikke driver med sport hvor vektklasser er inkludert. Bruk speilet eller fotokameraet som veiledning for hvorvidt du har en god kropp.

 

Se også på hva du dytter i deg. Husk at det finnes indre fett og ytre fett. Indre fett er den typen som legger seg på innsiden av blodårer og lignende, og man kan fint være slank/muskulløs, men ha blodsystemet til en 50 år gammel trailersjåfør fra Texas. Kosthold har faktisk mer å si enn selve treningen, når det kommer til helse.

Endret av Patrick de Maar
Lenke til kommentar

JEG HAR IKKE SAGT AT MUSKLER KAN BLI TIL FETT!

Jeg mener at noen år siden , så var jeg en bolle. Men etter jeg trente styrke , så ble alt fettet vekke fra de kropsdellene jeg trente. Armene, og mage. Du kan jo på en eller annen måte trene mage og armer samtidig med manualer , søk litt på google.

Lenke til kommentar

Du sa: ", Jeg har rett og slett transformert fettet til muskler"

 

Jeg sa: "Muskler kan ikke bli til fett, og heller ikke andre veien rundt.".

 

I rest my case.

 

Punktforbrenning er forresten en myte. Fett kan ikke forsvinne bare fra armer og mage for eksempel. Det vil forsvinne relativt jevnt fra hele kroppen.

Endret av Patrick de Maar
Lenke til kommentar

OT: synes det er litt morsomt at du er så stanhaftig i dine utalelser (som forsåvidt er sanne) når man leser nederste linjen i signaturen din ^^

 

Greia er vel at man ofte merker fortere at man har mistet fett på armer og mage enn på andre deler av kroppen, og derfor tror at man har kunn gått ned på disse områdene. Men kroppen forbrenner fett jevnt over hele kroppen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...