Gå til innhold

Snart ferdig med allmenn påbygning, så skal jeg gå informatikk men har ikke matte


Fumler

Anbefalte innlegg

Hallo.

 

Jess, asså jeg har gått 1. år elektro, 2. år IKT-servicefag og nå går jeg 3. år allmenn påbygning. Her har vi en slik "trist" matte som ikke er nok for å gå informatikk på f.eks NTNU.

 

Det jeg da lurer på er, hvordan kan jeg få denne matten, altså R1/(S1+S2) ? Er jeg nødt til å kaste bort 1 år ved å gå privatskole som f.eks bjørknes, eller er det noen mulighet å få tatt matten sammen med førstegangstjenesten min i militæret?

 

Eller om det er en mulighet å få tatt matten sammens med informatikk utover de 3 årene på høyskole?

 

Takker for all hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Jeg går også allm.påbygg, mens jeg samtidelig går R1(2MX) via HIST, som er nettbasert. Begynte med dette i januar, har eksamen i mai. Mye stoff på liten stund, ett kap i uka. Noe som er ganske forskjellig fra det vi lærer på 20timerskurset.

Jeg har tenkt å gå noe som heter "drift av datasystemer". Dette kunne jeg visst søke på, og begynne med det til høsten, for jeg ville rekke den innen siste søking til høgskole.

Lenke til kommentar

Du kan ta de fagene du trenger som privatist. Eksamen før jul og sommeren. Påmeldingsfrist tidlig i vært semester. Koster noen hundre per eksamen. Ta kontakt med Voksenopplæringen i Forsvaret når du starter på rekruttskolen (de har garantert informasjonmøte for alle soldater). De ordner med oppmelding og dekker alle utgifter (du får også låne bøker).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...