Gå til innhold

BK: Støvbærere i en Amaryllis


k.n.b

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er egentlig et behagelig bilde. Dekorativt, og kunne passet inn omtrent hvor som helst i huset.

DOF er i trangeste laget, men bakgrunnen gjør det litt abstrakt -og dermed er det ikke så veldig nøye med større DOF.

Jeg ville nok lagt på litt tekstur på den griffelen (eller hva det er) helt til høyre, fra en annen eksponering, eller muligens fra samme eksponering (dog med litt triksing og miksing i PS). Slik den er nå forstyrrer den litt. -Den er liksom verken fugle eller fisk nå.

 

På tide at jeg svarte i denne tråden for jeg har vært innom flere ganger uten å riktig kunne bestemme meg for hva jeg syns.

 

Du har, som vanlig, en fin og enkel stil. Litt abstrakt samtidig som det er tydelige og kjente former.

Lenke til kommentar

Takk for konstruktiv kritikk Carny.

 

Vanskelig å gjøre noe med fokusdybden, den er og blir syltynn ved denne forstørrelsen. Men det går jo an å velge hvor man vil ha skarpheten. En ting jeg lurte litt på selv er det du tar opp her, altså hvordan det fungerer at kun to av støvbærerne er i fokus, og da også bare deler av de (det er altså kun støvbærere her, griffelen ble avbildet i min forrige BK-tråd). Det er vanskelig å være uenig i at støvbæreren til høyre også godt kunne vært i fokus, men da var hvordan få til det på en skikkelig måte da. Kanskje Amaryllis ikke er en ferdig utforsket blomst ennå?

Lenke til kommentar

Hehe..jeg tror nok utseende er ferdig utforsket, dog er det sikkert kjemiske områder som fremdeles ikke er blitt oppdaget. Hva vet vel jeg? :)

 

Eneste måte å få dem i fokus på, alle tre, er nok at de har mer eller mindre ganske nøyaktig samme avstand fra objektivet. -Tog du an?

 

Og, ja, du har selvsagt rett; støvbærere -ikke griffel :)

Lenke til kommentar
Eneste måte å få dem i fokus på, alle tre, er nok at de har mer eller mindre ganske nøyaktig samme avstand fra objektivet. -Tog du an?
Jo, høres fornuftig ut det.

 

Mulig jeg trenger å tygge litt mer på dette bildet, men uansett reflekterer det jeg skriver mitt kunnskapsnivå -og kritikken er jo selvsagt deretter.
Ingen som kan forlange noe annet. Men kritikken din var da balansert og grei den, det var noe du likte og noe du mente kunne forbedres.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...