Gå til innhold

BK: Søt jente i studio


scoop3x

Anbefalte innlegg

Tok noen bilder i dag, jeg tok disse i studio, og tenkte jeg skulle prøve noe me teksturer. Dette er det jeg fikk til, det er ikke helt nøyaktig, det er heller ikke komposisjonen i bildet, men jeg vil ha kritikk på det uansett, fortell meg hva dere synes om dette.

 

Ps: Hun ble også litt for gul ; )

 

- kristoffer

post-101108-1232990145_thumb.jpg

Endret av scoop3x
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bakgrunnen fungerte forsåvidt helt fint i mine øyne. Flørtente og litt ertende positur også, gjør at bildet blir ok. Du burde kanskje valgt en litt annen farge på puta som nevnt over. Det som derimot drar kraftig ned er manglende skarphet. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men føler dama burde vært helt krystallklar og i fokus her.

Lenke til kommentar
Det som derimot drar kraftig ned er manglende skarphet.

 

Enig i at det godt kunne vært skarpere.

Jeg syns posituren så unaturlig ut. Ble litt oppstilt med hendene plassert slik føler jeg. Når hun har den fliken av toppen i munnen (ertende som det påpekes her) føler jeg at det ville være naturlig at hun også holdt i den med en hånd. Men dette er ren subjektiv synsing.

Ellers, fint utført syns jeg :yes:

Lenke til kommentar

Pen jenta ja, skjønner om du var ustø på kamerahånda :)

Men fra spøk til gummistøvler...

 

"feilene" jeg ser er,

1. Klipping av lemmer rett over ledd. (Knærne) Jeg ville prøvd å ha mest mulig helfigur når det var plass til det. Spesielt med så mye luft over hodet så ser dette rart ut for meg.

2. Luft over hode og kapping av bein... WTF ? (jada sa det på forrige punkt men er viktig nok til sitt eget.)

3. Ja du sier hun er gul, men hvorfor ble ikke hvitbalansen justert i Raw konverteren... ELLER at du gjorde dette manuelt med levels?

4. er enig med gautet kjøper ikke posituren, jeg tror mye av det er fordi det vises at hun sitter helt bom stille.(forventer nesten å se en sikkelklyse rende ned den der hun biter i :) )

 

Er det stygt av meg å spørre om du gjorde noe av dette med vilje?

 

Bakgrunnen funker i det minste, med det at den for meg virker rett eksponert og skarp.

 

 

Final verdict: Do over...

Lenke til kommentar
Er det stygt av meg å spørre om du gjorde noe av dette med vilje?

 

hehe, nei. Jeg har mange bilder av henne i hel figur. men studio er ganske lite så det var vansklig. Hadde jeg tatt det en del lengre ned ville du sitt bakken så ikke er noe fin. Jeg har fikset på dette og tatt flere bilder. Jeg kommer til og laste opp disse i løped av morgen dagen. Så gi meg noe mer kritikk da. Setter pris på kritikk.

Lenke til kommentar

For mørkt, kuttede knær og for mye gult. Men like fullt en pen modell, en god ide og et fint uttrykk fra modellens side. Det er litt lekent, noe som sammen med modellens bekledning forteller meg at du har et godt forhold til modellen. Bra!

 

Ellers virker det pittelitt uskarpt.

 

For å illustrere hvor feil hudtonene er har jeg tatt meg den frihet å nøytralisere det. Nå er det forskjell på å shoppe en RAW-fil og et 986x655px JPEG med feil hvitbalanse, derfor er bakgrunnen utbrent. Men du ser poenget. (dersom du ønsker det skal jeg fjerne bildet)

 

 

post-36083-1233060258_thumb.jpg

 

Lenke til kommentar
Søt jente? Ja, men bildet er undereksponsert. Mer lys og RAW neste gang så har du det! Likte ikke helt at du hadde croppet bena heller. De kan da ikke ha vært så stygge? :p

 

Har ikke croppet bilde, dette var egentlig ikke det beste bilde heller, golvet var så utrolig stygt å studioe var så utrolig lite, så hadde ikke så mye valg. Tenkte heller ikke klart da jeg tok bildene (A)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...