Gå til innhold

Må jeg ha 3v'en på 9700Pro Ultimate Edition?


Anbefalte innlegg

Kjøpte et Sapphire 9700Pro Ultimate Edition kort, altså bare med heatpipe, og ikke noen vifte. Det fulgte også med en 4pins (3V?) kontakt for ekstra strøm.

 

Grafikkortet blir durabelig varmt, og 3dmark03 hang seg. Har i utgangspunktet ikke lyst på kabinettvifter, da det er om at det skal være mest mulig stille her. Så det jeg lurte på var;

 

Må jeg ha 3V'en på? Øker det ytelsen noe? jeg er villig å fire litt på ytelsen, bare det blir sånn rimelig stille her, og sånn overkommelig stabilt. Eller kan det variere fra maskin til maskin om det holder seg stabilt uten?

 

Tusen takk til de smarte hoder som kan hjelpe meg litt her.. Føler meg litt :shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet at opptil 20dB så kan du ikke høre det. Det går ikke ann, selv når du legger øret INNTIL, hører du bare luftstrømmen!

 

Det du kan prøve, er å kjøpe EN 12dB vifte of legge den oppå kortet ditt. Sjekk HW.no sin test av Zalman Heatpipe. De gjorde det og tempen sank nærmere 10 grader såvidt jeg husker. Og vhis ikke, kan du kjøpe et par til. Tro meg, med mindre du sitter på en kraftig CPU vifte eller lignende vil du ikke høre den :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...