Gå til innhold

360 som Windows Media Center Extender - problemer!


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Jeg har prøvd å sette opp min 360 Arcade som Windows Media Center Extender, men uten hell... Jeg fulgte instruksen på xbox.com/pcsetup, men det fungerte ikke som det skulle. Alt var ferdig installert og konfigurert (ifølge wizarden) og xboxen begynte og "kontakte" WMC'en.

 

Jeg fikk først beskjed om at det skjedde noe feil under tilkobling, og etter et par restart og google-runder så endte det med "kontakter" uten ende. Det kommer ikke noen feilmeldinger lenger altså (bra? dårlig?).

 

Uansett, kan noen hjelpe meg? Jeg har nettopp bestilt meg en ny 42", så det hadde ikke vært dumt å få fiksa Extender til den kommer :-P

 

Takker på forhånd! :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du sjekka om brannmuren eller antivirus på pc'n ikke stopper koblinga!

 

Jeg har lagt inn en firewall i routeren min, deretter har jeg koblet min data og xbox'en til enda en router. Så lenge det går locally så burde vel ikke den være noe problem? Alt av firewall og antivirus på datamaskinen er disabled.

 

Jeg pinger xbox helt normalt, og klarer å hente filmer via dashboard i xboxen. Så det er ikke nettverket det er noe lumskheter med! :-) Det er bare extenderen som ikke fungerer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...