Gå til innhold

Seksåring lærte bilkjøring av GTA (PC/PS3/X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du lærer da ikke å bruke nøkkel, gir, klutsj og hele opplegget i GTA? Du trykker en knapp så går bilen fremover. Skjønner ikke hvordan han kan ha lært det av GTA.

Dette forekom i statene må huske, er ikke mange bilene der med manuelt gir.

Endret av Atald
Lenke til kommentar
@ Kjetil_90

De kjører automatgir i statene, mye enklere for dem

Me know. Men uansett så er det ikke lett for en 6 åring og kjøre for det. Det letteste med og kjøre bil er og gasse og bremse. Det å si at man lærer og kjøre bil av et spill blir litt feil, guttungen må faktisk klare og starte bilen (noe man ikke gjør på gta), han må gi gass med en pedal (noe man ikke gjør i gta), han må bremse med pedal (noe man ikke gjør i gta), han må styre med ratt (noe man ikke gjør i gta), han må beregne fart (noe som ikke er så viktigt i gta), oooosv. Han fikk sikkert ideen om og kjøre fra spillet, men han lærte ikke og kjøre fra spillet. Om det hadde vært så enkelt, så hadde nok enda fler småunger kjørt bil, for det fins faktisk en rekke bilspill med 3+ aldersgrense. Så det er merkelig at ikke de som spiller de spillene ikke kjører bil :ermm: .

Trur nok dette er heeelt tilfeldigt, bare tull og skylde på et enkelt spill.

Lenke til kommentar

Denne artikkelen er jo bare tull.

For det første så kan man ikke bruke f.eks G25 i gta 4. Om bilen han stjal og kjørte hadde gamepad som styre og knappene som gass og bremse så hadde det vært noe annet. Tullete artikkel man lager til for man ikke har noe konkret eller nyheter å komme med.

Endret av Cruentus
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 måneder senere...
Mildt sagt tragisk at foreldrene blir tiltalt for å sette ungen i fare.. Det der kunne skjedd med kven som helst..

 

Det er vel neppe selve bilturen som er den egentlige saken her da.

 

Jeg går ut i fra at hovedtiltalen dreier seg rundt det faktum at foreldrene sov mens 6-åringen måtte ordne seg og komme seg til skolen selv, uten hjelp eller tilsyn. Dette er omsorgssvikt. Det er vel rimelig å anta at broren på 4 også var uten tilsyn, muligens parkert forran tv'en sånn at mamma kunne sove mer? :no:

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 3 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...