Gå til innhold

Total War: Multiplayer campaign spekulasjon


Anbefalte innlegg

Som vi alle vet er det nå annonsert flerspillerdel i kampanjemodus for Empire TW. En veldig velkommen og gledelig nyhet. Høres jo unektelig kult ut å kunne spille Empire med en kompis.

 

Men allikevel mistenker jeg at det kan ende opp som et mislykket og halvhjertet forsøk. Det ligger altfor mange spørsmål og problemstillinger bak hele ideen. Det er kun annonsert 1vs1 og det er heller ikke nevnt noe om det er mulig å spille 3Dkamper. Vet at det finnes såkalt "hotseat" for MTW2 men dette har aldri interessert meg siden alle kampene blir automatisk løst. For meg er 50% av spillet, kampene. Og hvis det er snakk om innskrenka geografiske områder er det heller ikke dette noe spesielt spennende. Skal vi først kunne spille flerspillerkampanje burde vi kunne boltre oss på hele den aktuelle verden!.

 

Flerspillerkampanje inkl.3D slag har jo vært diskuter mange ganger tidligere og som jeg ser det ligger

ikke problemene i programmeringen,men i spillergrensesnittet. To klassiske eksempler er hvordan skal en flerspillerkampanje kunne spilles uten at deltagere dropper ut midt i et spill. Neste problem ligger i at det vil ta altfor lang tid for at en spiller skal gjøre seg ferdig f.eks i et slag mot en AI styrt fraksjon. Videre er det også diskutert om at en menneskelig motstander kan hoppe inn og styre AI styrkene i 3Dkampene for å løse dette. Men seriøst høres dette ikke ut som en god ide. Dere kan da selv tenke ut konsekvensene!

 

For meg høres det ut som en sammarbeidskampanje hadde vært en bedre ide. Det hadde løst mange av problemene og latt seg fint gjennomføre. Men igjen helt klart ikke like spennende og morsomt.

 

Med utgivelse dato i Mars burde vi vel snart få mer info,men tilslutt burde det bemerkes at det er kun snakk om beta versjon av flerspillerkampanjen.

Uansett, gleder meg som en unge til Mars for enspiller delen kommer til å bli episk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personli håper jeg ( men tviler sterkt ) på mange små campainer som kan spilles fra 2-4 spillere. Si foreksempel enn campin med bare landområdene til spania og portugal men med litt flere provinser. Så er den ene spilleren spania og den andre portugal. Da slipper vi at man må vente så lenge + at de eneste slagene som blir utkjempet er mellom de to nasjonene. Da har vi løst 1 av problemene.

 

Neste problem er med tiden og det kan vell kansje løses viss hver spiller får enn statistikside som både han og motstandere kan se. Der står bla... antall seiere og tap.

Der kan det også stå om enn spiller pleier å droppe ut av spill, så motstandere kan styre bort fra andre som pleier å droppe ut.

Om motstanderen dropper ut vil den som sto igjen bli tildelt seieren.

 

Kunne kansje inført et ranksystem så man kan oppnå noe med onlinemoden ;)

Lenke til kommentar

Egentlig driter jeg i det, jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å ha tid eller ork til å spille online i kampanje, jeg syns det er slitsomt nok å brukte 10 minutter på å lage en en enkel kamp online, og når jeg spiller singleplayer i total war spiller jeg ofte bare 20 minutter, nok til en enkel kamp mot ai, så blir jeg lei og slutter å spille. Så å spille i flere timer med en annen og sitte og vente på at han eller hun gjør sin greie kommer jeg aldri gidde

Lenke til kommentar

Dette var noe jeg ønsket i Medival 2. Jeg og en kompis er store strategi fans for å si det mildt. Og Total war serien er jo et genialt spill.

 

Så hvis det vil bli mulig hadde det vært kult.Tviler på at jeg kommer til å spille med folk jeg ikke kjenner. Men f.eks avtale en dag med kompis å spille over nette. Eller fikse lan med 3-4 kompiser, akkurat det hadde vært fett.

 

Og man må kunne spille 3D kampene sammen. Ikke noe tull sånn som i hotseat (som suger for å være ærlig)

Lenke til kommentar

Skal jeg tippe, uten at jeg vet noe mer om det. Så tipper jeg at slagene mot computer nasjoner blir løst automatisk, mens kamper mot din ene motstander kan du spille selv. Da slipper man å vente mens motstander spiller mot ai, samtidig som man får kjempet de viktigste slagene mot den mennsklige motstanderen.

 

Synes selv dette er en god løsning, absolutt bedre enn ingen multiplayer kampanje mulighet. Hadde ikke hatt noe imot ett valg til, hvor flere spillere kunne være med, men at alle slag ble utkjempet automatisk.

 

Har spilt en del Civilication multiplayer oppgjenom tiden, det kan jo sammenlignes litt som et totalwar spill uten 3D kamper. Synes det er artig. Om diplomatiet blir bitte litt bedre i empire enn tidligere spill, har jeg ikke noe imot å spille multiplayer hvor alle eller de fleste slagene blir utkjempet automatisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...