Gå til innhold

Er dette korrekt antall eksponeringer på 400D?


Anbefalte innlegg

Vet at man på 450d, 40d, 50d og høyere modeller har en mulighet til å finne ut antall eksponeringer på kameraet, men at dette ikke funker på 400d.

 

Til mitt 400d har jeg 2 x 2gb minnekort som jeg bruker omhverandre. På kameraet går det ann å bestemme hvilket filnavn bildene skal få. Jeg har ikke forandret dette og bildene får navn som omtrent dette IMG_2365 osv. I dette tilfellet er da 2365 "nummeret" på bildet. Dette nummeret øker med én (dooh) for hvert bilde jeg tar. Om jeg sletter noen bilder direkte på kameraet fortsetter nummeret alikevel fra det nummeret bildet jeg slettet hadde.

 

Da lurte jeg på om det da stemmer at mitt kamera har hatt 3460 eksponeringer siden bildet jeg tok nå fikk det navnet/nummeret? Eller blir det helt feil å se på det på denne måten?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har vært diskutert før husker jeg. Tror det var noe med at man måtte merke seg hva mappa de ligger i heter også. Om man ser på minnekortet på en minnekortleser så skifter vist navnet på mappa etter et bestemt system mtp. antall eksponeringer.

Også at det var viktigt at minnekortet er brukt kun i dette kameraet og at kameraet aldri er stilt til å resette bildefilnavnet.

Endret av pybalto
Lenke til kommentar
Også at det var viktigt at minnekortet er brukt kun i dette kameraet og at kameraet aldri er stilt til å resette bildefilnavnet.

 

Er kun brukt i et kamera og er aldri stilt til å resette bildefilnavnet...

 

 

enten har du tatt 3460 eller 13460 eller 23460...

 

Mener canon får til 9999 før det begynner på 1 igjen...

 

Jeg VET at jeg ikke har tatt 13460 bilder eller mer,men synes 3460 høres litt lite ut.

 

 

Tror ikke Canon oppfører seg sånn. Mener å ha lest et sted at man ikke trenger bekymre seg for doble filnavn om man bytter mellom kort.

...

altså til ragam..

 

Har aldri fått noe problemer med doble filnavn heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...