Gå til innhold

The Lord of the Rings: Conquest


-iL-

Anbefalte innlegg

Vel, jeg likte svært godt de to PS2-spillene som kom av den typen, og har spilt dem utallige ganger. Men jeg må innrømme at jeg likevel ble litt skuffet når det flere år etterpå kommer et spill som ser temmelig likt ut. Burde ikke utviklerne ha kommet på noe litt bedre, med tanke på hvor flott materiale de egentlig har.

 

Et Oblivion-type spill i Middle Earth hadde jo vært fantastisk. Vil også anbefale The Third Age, selv om det er mer en FF-X klone.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg elsket også TTT og RotR på PS2 og dette er vel to av få spill de senere årene jeg har spilt igjennom mere enn fire ganger. For ikke å snakke om så gøy det var å spille multiplayer på det.

 

Så kunne jo blitt gøy å få noe allá det til denne generasjonen, men hadde håpet på noe bedre enn (det jeg har hørt om) dette resultatet.

 

Et Oblivion-style spill satt i Middle-Earth, uten at de få trollmennene som finnes, skyter lysstråler i hver retning, og frihet til å gjøre hva du vil. Selvsagt skulle byene fra bøkene/filmene være med, og man skulle kunne dratt på handletur i Rivendell hvis det fristet. Og musikken fra filmene måtte vært obligatorisk!

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Jeg gir det en svak 4, likte singleplayer ekstremt godt, bare noe helt forjævlig dumme respawn greier. (dør du mer x antall ganger, må du starte levelen på nytt). Dette suger hardt hvis du spiller på vanskeligere grader, og er i en kamp mot nazguls f.eks. Likte ond story mye bedre, den var nærmest perfekt, og siste bane var forferdelig morsom. Alt i alt likte jeg singleplayeren, men den var en smulr kort(6-7 timer).

 

Så kommer slakten; det er ikke mer en 5-6 komboer for hver klasse, noe som er ekstremt latskap. Det er bare 4 klasser, og de er veldig ubalanserte. Mp er ikje basert på skill i det hele tatt, button mash er tingen. Det er vanskelig å finne et godt online game, uten lag og med balanserte lag, ikke 4v8. Du kan respawne midt inne i klynge med 5 fra det andre laget.. To sekunder så er du dø, "ojsann der skjedde det igjen faen, nå har jeg venta 20 sekunder på å spawne" scouten er bare irriterende, samme med mage, som spyr ut mer strøm enn hele verdens strømforbruk.

 

Du detter ned altfor lett, da er du en åpen blink, og dø.

 

Har veldig lyst til å gi dette spillet stryk karakter, men siden jeg hadde en kjempe god tid da jeg drepte alle heltene på den onde kampanjen gir jeg det en svak svak svak 4. Dette spillet kan du kjøpe når du får det til hundrelappen, ikke verdt noe mer.

Lenke til kommentar

Selv er jeg ùberfan av Toliens verker, og jeg fikk helt fnatt da jeg så en bok jeg ikke hadde lest av han på skolebiblioteket. Den SKAL skaffes, one way or another!

 

Utover det så hoppet jeg glatt over spillet. Demoen og videoene var nok til at jeg kunne la det gli uten noen følelse av tap, og som Atsjonas nå bekreftet så er min skepsis blitt til Epic Win.

 

Kanskje når det koster 99kr på Elkjøp (Slik som ProStreet som jeg spiller as we speak)

Lenke til kommentar

Har ikke kjøpt spillet men spiller demoen her..

 

synes det er kult jeg.

two tower og return of the king var jo ikke så bra. det var jo altfor lett og kort. sloss sloss og sloss litt til...

 

singelplayer var jo gøy og orkene døde av 1-3 slag på dem (synes det var realistisk)

synes at orkene var litt ensformige, alle var likesom like.

multiplayer er jo drit gøy:D spiller det nå. det er vanskelig i begynelsen, da dør du bare hele tiden, men etter hvert blir det drit gøy, spess når du får spille som troll/ent eller helt:D

 

synes vannet på spillet er kult.. ser så realisktisk ut når de renner ned elven i the shire:D

 

tror nok jeg kjøper dette så fort jeg får kommet meg til byen;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...