Gå til innhold

øl-søl på laptop =/


eirik86

Anbefalte innlegg

Heihå!

 

Eg har ein zepto 6224w som eg nyst har sølt øl på.. :s

Dette skjedde i går når eg og ein kompis hadde pre-vors med ymse spel osv.. uansett, når det skjedde skrudde eg opp laptopen, eller eg skrudde opp tastaturet og prøvde å tørke så godt eg kunne under tastaturet. eg lot den stå opp ned ei stund, men eg ville sjekke om den starta, det gjor den ikkje.. eg venta til i dag med å prøve, men ingen respons. KVA skal eg gjer? Eg har skrudd ein del på denne laptopen frå før av men eg trur fukt er beyond my comprehension. nokon som har hatt eit lignandes problem?

 

Takk på forhånd

mvh Eirik

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er mulig det går ann å skru den så mye ifra hverandre som du får til for så å putte den inn i stekeovnen (varmluft)på lav temperatur å tørke den der.

 

Den skulle ihvertfall bli tørr da

 

( Om dette på noen måte kan være skadelig for laptopen kan jeg ikke garantere for, men så lenge du ikke skur på sterk varme vil jeg tro at det funker bra. Jeg gjorde ihvertfall det med en mobil for en stund siden og denne fungerer den fungerer fortsatt)

Lenke til kommentar
om du har garanti, bruk den, hvis ikke, kjøp ny.

 

det kan være at du kan redde den, men da må du plukke den helt fra hverandre, vaske delene godt og la det tørke i noen dager.

 

jeg hadde kjøpt ny, og etterpå så hadde jeg droppa å ha den liggende framme på fest ;)

 

Hehe, jo.. shame on me.. :)

 

Eg var sikker på at det var til å redde, for det var ikkje mykje eg sølte heller... men eg traff kanskje ein kritisk del.. Eg har allereide byrja med å skru den frå kvarandre, men det er ikkje lett. "kabinettet" sitt som støpt.. eg får vel berre håpe på det beste, viss ikkje må eg sende den på reperasjon. Eg har igrunn alt for lite penga til å skvise ut ein ny bra laptop. det er jo snart snart jul! ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...