Gå til innhold

DT 770 Pro spørsmål + andre ting


sureup

Anbefalte innlegg

Har et par spørsmål angående DT 770 Pro + lyd generelt. Håper noen kan hjelpe meg :)

 

SKal bruke det til spilling og musikk på pcen.

 

1. 32 eller 80 ohms versjon?

 

2. Noen som har et forslag til et godt eksternt lydkort på ca maks 700 kr som vil funke bra med DT 770 pro? (helst billigere)

 

3. Noen som har et forslag til en god og billig clip-on mic som skal brukes til spilling?

 

Håper noen kan hjelpe meg :) Må få ferdig ønskelista asap :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tusen takk for svar!!

 

Angående lydkort; er det denne du tenker på av x-fi?: http://no.europe.creative.com/products/pro...p;product=17872

Er den BRA eller bare Grei? For det er dumt å kjøpe et BRA headsett og bare ha et Greit lydkort :p

Fins det noen flere alternativer til GODE usb lydkort?

Har btw et usb lydkort som jeg fikk med steelsound 5h V2'en min som jeg kommer til å teste før jeg eventuelt kjøper et nytt lydkort

 

Men angående høyden på lyden, vil det virkelig noengang skje at jeg ikke får "høy nok" lyd med 80 ohmen med lydkort som finnes integrert i bærbare(også minibærbare, har eee100h) og stasjonære pcer's hovedkort? Også er det noe i lydkortenes specs som kan leses og dermed vite om det vil ha nok forsterkning til et x ohms headset?

 

Tusen takk igjen :)

Endret av sureup
Lenke til kommentar

Kobler du hodetelefonene til en forsterker, kan du gå for 80ohms versjonen. Om du kun skal koble til et lydkort eller bærbar spiller, vil nok 32ohms versjonen egne seg bedre. Det er ikke veldig stor forskjell, men 80ohms versjonen har større potensial om den får forsyning fra en dedikert forsterker. Da blir bass-trykket litt mer slagkraftig og definert, samt at detaljene blir bedre skildt i lydbildet.

 

Lydkort. Vel, her kan du egentlig bare velge og vrake. Det kommer an på hvilke innganger og utganger du vil ha. Et lydkort er rett og slett en boks med innebygd DAC og ADC, med de inn-og utgangene du vil ha. Om du ikke har behov for linjer inn, så kan du kjøpe et relativt enkelt lydkort, og heller utvide med mixer senere dersom du trenger linjer inn. Selv har jeg et M-audio Firewire Solo, som jeg er meget fornøyd med. Hatt det i 3 år nå, og funker som bare juling. Skulle jeg kjøpt meg et nytt nå, derimot, vill jeg kanskje gått for Presonus Firebox. Ligg unna merker som Logitech, Creative, Behringer når du skal investere i lydprodukter. Det er billig-merker, men de har enkelte produkter som er ok.

 

Gaming-mikrofoner er som regel ikke veldig detaljert, og leverer stort sett lik lydkvalitet basert på hvilken prisklasse de ligger i. Pass på at du ikke kjøper kondensator-mikrofon dersom du får deg et lydkort uten phantom-mating. Et triks du kan gjøre dersom du er ute etter billig mikrofon, er å koble noen left-over hodetelefon-propper (ipod-proppene f.eks) til mikrofonuttaket. Da blir strømmen omvendt inni kabelen, og membranet vil fungere som vibrasjons-følsomt. Prøv ut og se om det funker for deg.

Lenke til kommentar

Terratec og Asus? Det er jo merker som ikke produserer musikkutstyr i hovedsak, og jeg ville derfor holdt meg langt unna.

 

Til LANGT under 1000kr finner du ikke særlig mange dugbare lydkort, men her er hvertfall noen som virker helt grei:

 

M-Audio Fast Track USB1100kr

Edirol UA-4FX 1300kr

Presonus Inspire 1394 1800kr

 

Behringer har et lydkort som heter F-Control, men det ble tatt av markedet fordi det rett og slett var katastrofalt dårlig. Det koster 1000-lappen. Sjekk bruktmarkeder for å finne et ok lydkort til under 1000kr. Jeg ville lagt på noen hundrelapper og sikret meg et solid som holder noen år, og som du blir fornøyd med. Presonus Inspire er da et knakende godt valg.

Lenke til kommentar

Jeg gikk til innkjøp av DT 770 Pro (80 ohm) på mandag. Og jeg vil vel ikke påstå at jeg angrer. Helt geniale Hodetelefoner, prøvd dem både til film og musikk (hører på alt fra Beatles til Pantera). Jeg gikk for 80 ohms versjonen pga dem kun vil bli kobla til forsterker (Yamaha RX-V3800). Du vil ikke angre om du kjøper disse ;)

Lenke til kommentar

Jeg er også ganske keen på DT 770 Pro, men jeg synes opplegget med tre meter lang kabel er litt teit siden den bare blir i veien uansett... Men den kommer med krøllet kabel om du bestiller fra Beyerdynamic sin nettside, er det mulig å få tak i DT 770 pro med krøllet kabel her i Norge også?

Lenke til kommentar

Jeg skal snart ha meg nye hodetelefoner og har sett en del på Beyerdynamic dt770 Pro. De vil hovedsaklig bli brukt sammen med bærbar pc og litt med cowon iaudio 7. Jeg tror 770 pro vil passe meg bra siden jeg er ute etter et sett med god støydemping og bra bassgjengivse ( jeg hører mye på elektronisk musikk og litt rock). Et annet sett jeg har hørt mye bra om er Audio-Technica ATH-A900. Hvordan er dette i forhold til 770 pro med tanke på komfort, støydemping og lydkvalitet.

Og hvor er eventuelt den billigste (og beste) plassen å bestille disse fra.

 

 

 

Merk at dette er 80 ohms varianten av DT770 Pro, så den er relativt lett å drive for bærbart utstyr og lydkort. Men, den anbefales IKKE til MP3 spillere o.l. utstyr! Disse vil, hvis lydvolumet settes på maks, kunne brenne elementene! For denne type enhet --> velg DT770-32!

 

leste dette på hpx.no

kan mp3 spiller være skadelig for 80-ohm modellen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...