Gå til innhold

Kva type XBOX 360 til ein 14-år gamal gut?


Theoneask

Anbefalte innlegg

Hei.

Brodern ønsker seg Xbox 360 til jul, og lurte litt på kva modell dåke vil anbefale.

Sånn som det er no ligger valet på "Pro" versjonen med 60gb hardisk. Koster rundt 2000 hos elkjøp. Denne følger med 1 kontroll sant?

Han ville gjerne og ha 1 kontroll ekstra + spelet Fifa.

 

Tven som konsollen vil bli brukt med har ikkje hd tilkobling, men det følgjer vel med alternativ kabel ilag med xboxen?

 

På forhånd takk for svar.

Endret av TheOneAsk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel hvis broren din ikke kommer til å spille mye online/laste ned spill/kjøpe spill online funker nok Pro veldig fint, selv om ca 700 kroner ikke er så mye mer mtp hva man får med ekstra, men herre jemini en fin julegave blir det absolutt.

 

Til Pro følger det så vidt jeg vet kun med en HD "component cabel", som da består av både klassisk scart-kabel, og HD-alternativ.

 

Kontroll følger med.

 

Ekstra kontroll må du kjøpe utenom (duuuh..) og prisen ligger vel på ca 350 kroner tror jeg, FIFA 09 får du vel til ca 400-450 hvis du er heldig, uten å kunne si det sikkert.

Lenke til kommentar

Takk for alle kjappe svar :)

 

Hehe, vel gaven er ikkje fra meg ;) er fra foreldrene. Eg fekk berre beskjed om å finne ut litt meir informasjon om det.

 

Ok, då er ikkje kabel noke problem. Klar fordel at det blir fjerna ein del støy med å lagre spel på hardisk.

 

Er det ikkje støtte for online speling på pro versjonen? Totalt blank når det kjem til konsoll.

Lenke til kommentar
Er det ikkje støtte for online speling på pro versjonen? Totalt blank når det kjem til konsoll.

 

 

Jojo, var ikke det jeg mente.

 

Selve det å spille online koster ca 500 kroner i året, mange synes det er dyrt, men det er vel opp til hver enkelt å bedømme.

Grunnen til at jeg ville ha anbefalt en Elite hvis broren din kommer til å bruker LIVE mye, er fordi at man kan laste ned såpass mye, pluss at etter oppdateringen i November så kan man installere spill direkte på Harddisken for bedre ytelse og mindre støy (finnes dog et par unntak, slik som GTA IV og Halo 3) og disse spillene tar en del plass.

 

Kort sagt, større plass og medfølgende "ordentlig" HDMI kabel for 700 kroner er lite, men broren din MÅ jo ikke laste ned spill og slikt, så hvis han bare er glad i å spille online, eller enkelt-spiller spill, så holder Pro i massevis.

Lenke til kommentar

Jo, det er støtte for online-spilling på alle versjonene. Ikke noe problem uansett hvilken versjon man kjøper nå, bare man har plass til å laste ned NXE (enten på minnekortet som følger med Arcade, eller på harddisk som følger med Pro og Elite).

 

Edit: Der var flere på banen før meg ja. Men så fikk du det i det minste dobbelt-bekreftet ;)

Endret av rekyl
Lenke til kommentar

Jeg er selv 15, altså ett år forskjell. Har en Xbox 360 Pro med 20 GB harddisk. Den er perfekt til mitt bruk, spiller 3-4 timer hver dag. Har alle Guitar Hero spill, noe det er ekstremt mye underholdning i, så disse spillene kan anbefales.

 

Nå har Pro 60 GB harddisk, noe som holder leeeeeeenge. Elite er bare for geeks som liker specs, og må legge inn alle spill på HDD.

 

Og vil han spille online, får du kjøpt 13 mnds Gold til 350 på en internettside (husker ikke adressen).

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...