Gå til innhold

Anmeldelse: Tomb Raider: Underworld (X360)


Anbefalte innlegg

Til anmelder og dere som har spillt spillet>

 

Hvordan rangerer dere det opp mot Uncharted Drakes Fortune, og hvorfor?

 

Uncharted var jævlig bra, bedre skyting der men Tomb Raider spillene er mer "eventyr" syns jeg og visuelt storslagent. Er jo rene kunstverk du beveger deg gjennom. Fikk hakeslepp i demoen jeg. Familiemedlem som kontaktet meg etter å ha testet demoen, siden han kjente igjen områdene på bilder jeg hadde tatt fra thailand :p De har vært inspirert av områder jeg har dykka i :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kameraet fungerer mye bedre enn det gir inntrykk av helt i starten, men det er likevel flere situasjoner (spesielt når du klatrer i mindre rom) hvor du får et nærbilde av Laras rompe fremfor noe mer matnyttig

 

Er dette negativt også nå da?! Hehe... ;)

Men egentlig syns jeg at i slike situasjoner burde hun blitt delvis gjennomsiktig, slik som i spill der vegger og objekter man står bak blir usynlige.

Ellers hørtes dette bra ut, det originale Tomb Raider var lenge mitt favorittspill, og selv om jeg likte Uncharted godt syns jeg det ble litt mye lineært skytespill, og litt lite eventyr og utforskning.

Lenke til kommentar

Enig, Uncharted var veldig bra men det er hovedsaklig et rimelig linært skytespill. Jeg savnet mer adventuring og flere puzzles. Der har Tomb Raider serien brilliert. Gleder meg til Underworld, men vet ikke helt om det, Mirrors Edge, Resistance 2, eller A vampyre story blir neste spill etter Fallout 3.

Oh the choices!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...