Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Når ein fyrst tek hol i den aktuelle kroppsdelen, det vera punch eller eit nålestikk, så vert huda penetrert. Det vidare hendelsesforløpet ser eg for meg som følgjer: Såret gror, og ein er flink til å smøre huda i området så han vert mjuk og fin. Så er det strekkinga; det er vel ikkje snakk om så grove strekk at huden sprekk og ein får nye groperiodar i dei ytre hudlaga?

Litt av poenget med å nytte tid på prosjektet er vel å la kroppen tilvenne seg endringane? UTAN at ein revner kvar bidige gong ein skal utvide?

 

Og til den fyrste setninga di: Eg fylgjer tråden ganske tett, i von om oppdaterte bilete av katten til Fluesopp, i tillegg til lidenskapen eg har for tattoveringar...

 

Så å forstå. Jeg har iallefall ikke opplevd noen problemer med strekkingen min. Fikk i begynnelsen høre at annbefalt tid å vente mellom hver gang er minimum tre måneder slik at de døde hudcellene får erstattet og huden utvider seg skikkelig. På slutten har jeg utvidet oftere enn det uten problem, men på senteret sa de at det hjelper når jeg har en diger ørering i tillegg til tunnell ettersom det blir tyngre. Jeg har 20 mm nå og har stort sett bare utvidet en mm for hver gang, men på slutten tok jeg to mm for hver gang. Nå har jeg kun utvidet med plugger og tunneller samt en utvider som jeg knapt brukte. har forstått det slik at du kan utvide mer for hver gang om du tar skalpell.

 

Har iallefall sett deg skrive her skjelden, men samme kan det være.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Merket det ikke før første blowouten min (dårlig tid og for stort smykke), men etter downsizingen ble jeg litt overfølsom. Rundt 10mm, altså. Har ikke merket mye til det i år til tross for stål hele tiden. Har faktisk utvidet og i vinter, men bare det ene øret. Venstreøret mitt er fremdeles kranglete, og mye penger har gått til sleeven min.

Lenke til kommentar

Jeg vil si at det å huske at folks kropper reagerer forskjellig på alt fra strekking til tatovering og alt innimellom er ganske kritisk når det gjelder å gi råd. Jeg har en venninne som er allergisk mot jojobaolje, f.eks., så om hun skulle tatt rådene deres om at jojobaolje er teh shit hadde hun hatt utslett på hele øret og området rundt. Vannbasert glid reagerer hun ikke på. Hverken hun eller jeg går rundt og sier at jojobaolje er allergifremkallende av den grunn.

Lenke til kommentar

jeg vil anbefale deg å ta et på 3,2mm først hvertfall, kommer selvfølgelig ann på hvor lenge du har vært på 2mm, men jo mindre skritt du tar, jo bedre er det for øret egentlig. Selv så strakk jeg alltid hos pin-point og da tok vi 1,6mm til 2mm, så 2mm til 2,4mm, så 2,4mm til 3,2, så 3,2 til 4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...