Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
I helv.. Det der er nok ikke normalt.

 

Jeg ble mest syk av hva folk skrev på bloggen

 

Hvorfor ikke gå å klage?

De har tydligvis satt piercinger helt feil ettersom det pumpet ut så kraftig med blodø. Jeg syns du kan forlange pengene tilbake, bare vis dem bildene. Enten det eller forlange å få en ny en.

 

Om ikke kan du true med å fortelle det til veldig mange så piercerene mister kunder x)

 

haha, jentete hevn-greier XD

 

 

å herregud :O nå sitter jeg med øyne store som kokosnøtter. Off..viste ikke at det var så farlig med piercing i øret. jeg har tatt i navelen, og det gikk helt fint..men det er veldig viktig å huske å rense godt hver dag!! kjipt det gikk i vasken for deg da :/

 

Gjorde det ikke vondt?
Endret av -Grendel-
Lenke til kommentar
Ok... Har hatt lyst på en ganske stor tattoo en stund nå, men bytter mening hele tiden så har ikke funnet noe jeg er fast bestemt på enda... Eneste jeg er sikker på at skal være med på motivet er en løve.

Er helt nybegynner på hvordan man går fram før man skal ta tattovering og sånn så må bare spørre kanskje litt dumt her :p Anyways... Går det an å gå fra butikk til butikk og bare spørre om de kan tegne en halfsleeve med løve, eller om de har noen forslag? Eller blir det for dumt? Koster det noe å få noe tegnet?

Har dere noen forslag til hvordan jeg kan finne ut hvordan denne løvetattoveringen skal være?

 

:)

 

For all del du må jo bare dra innom et sted å spørre dem. Det er jo jobben dems å tegne opp noe du skal like.

 

Jaja, det vet jeg, men blir de fornerma om jeg bare skal ha tegning og ikke nødvendigvis tattovering? Altså bare gå fra butikk til butikk og få en tegning... Er det... greit liksom?

Lenke til kommentar

Har noen spørsmål, og håper noen kan ta seg tid til å svare.

 

Reiser til Bali om et par ukers tid, og blir borte i 3,5 mnd. Har ønsket meg en ny tatovering i lengre tid nå, og tenkte at jeg kunne ta den der. Sparer også litt penger på den måten, med tanke på at det er snakk om en halv eller hel sleeve.

 

Uansett, må jo ha minst to sessions der borte, og da lurer jeg først og fremst på hvor lang tid det må gå mellom disse? Er klar over at jeg går glipp av litt sol (eller at jeg ihvertfall må dekke over armen), og vil derfor ta den på slutten av oppholdet - men hvor lang tid må man vente mellom hver session? Kan man ta det to dager på rad, eller må det første gro før man kan fortsette?

 

Og en siste ting: om noen som kunne ha uttalt seg kjapt om denne karen og arbeidet hans, så hadde jeg vært takknemlig: KLIKK HER

Eller om noen andre har vært i Bali og kan anbefale noen bedre, så er det bare å spytte ut.

 

Takk på forhånd.

 

Edit: Eller hva med kanskje han HER

 

Noen eksempler på arbeidet til sistnevnte:

Tatovering 1

Tatovering 2

Tatovering 3

Endret av JulianR
Lenke til kommentar
Kalli: Først så går bestemmer du deg for hvem du skal gå til og så sammarbeider du med han\henne:)

 

Ja ok... men tanken på at hvis jeg hadde gått til en annen tattoo butikk, kunne tattoveringen blitt bedre\kulere er jo litt kjipt å tenke på... men men... Det er vel den sjansen man må ta...

Lenke til kommentar
Ja ok... men tanken på at hvis jeg hadde gått til en annen tattoo butikk, kunne tattoveringen blitt bedre\kulere er jo litt kjipt å tenke på... men men... Det er vel den sjansen man må ta...

Er vel derfor man gjør litt research på forhånd, så man finner den artisten som mestrer stilen du er ute etter best...

Lenke til kommentar
Det er nok ikke hvor det gjør minst vondt som er høyt prioritert her, men jeg skal ha noe et sted jeg uten problemer kan skjule med vanlige enkle klær, så oversiden av armer o.s.v er jo ikke helt aktuelt..

 

Hvorfor skal alle på død og liv skjule tatoveringer? Jeg synes tattoo er skamtøft, men da skal man helst gjøre det skikkelig. Dvs store, flotte tatovringer. Et titalls veninner av meg har en sånn (med all mulig respekt) GRELL tatovering på nedre del av foten/ryggen/magen/puppen som lett kan skjules for moralske foreldre eller om de skulle gå lei av den. Små dritstygge tribaler, løveunger og annet drit. I vår ble jeg med en god venn av meg på en lokal bodyart-sjappe for å kikke litt på tegninger og sånn. Så går hun bort til han i skranken og sier at hun skal ha to mikroskopiske bokstaver på hånden og om hun kan få bedøvelse fordi hun ikke tåler smerte. Skal si fyren hevet øyenbrynene.

Endret av Peppermynte
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...