Gå til innhold

Ok skjerm, 19"+ til 1500-2000 ?


pesaroso

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg er på utkikk etter en skjerm, skal ikke brukes til gaming, men kanskje til sånn.. litt film eller TV-serie i blant, men jeg ser mye på bilder og driver og redigerer litt.

 

Gamleskjermen var trofast, men røyk nå. Jeg sitter på et litt gammel PC som kun har VGA-utgang, så jeg tror ikke DVI etc er så altfor viktig for meg at skjermen har..

 

Jeg har noen jeg har sett på, håper at dere kan komme med tips om hvilken jeg eventuelt bør gå for (om noen?), eller om dere har egne forslag?

 

En ting kan jeg si nå, og det er at over 2000 er ikke aktuelt. Selv om det er 2100, det er absolut max med 2000, jeg håper veldig på at det kan komme på rundt 1500, dog.

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=94849

https://prisguiden.no/product.php?productId=94847

https://prisguiden.no/product.php?productId=83231

 

Også har Netshop tilbud på en skjerm, den var VELDIG billig, men jeg finner ikke noe info om den på nett, så jeg blir skepetisk..

 

http://www.netshop.no/aspx/loginVnet.aspx?...7&__redir=1

 

Noen forslag? Takk for hjelp! :)

Endret av pesaroso
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror det i mange tilfeller kan være lurt å velge en skjerm (19/22) som har både VGA/DVI, selv om man ikke har behovet for DVI akuratt her og nå. Hvis man f.eks. senere kjøper et nytt skjermkort, så har det nå ofte kun DVI-kontakter.

 

Men er klart, vét man med seg selv at man "aldri"/nærmeste fremtid får behov for DVI'n, er jo skjermene med VGA gjennomgående endel rimeligere.

 

Uansett hva man velger, er det iallefall ikke noe problem å finne skjerm med begge grensesnittene for under kr.2000,- Største "problemet" er vel egentlig å greie bestemme seg for en spesifikk model i skjerm-jungelen som finnes der ute.

Lenke til kommentar

Ja, det er dessverre et helt hav av skjermer :(

 

Jeg var på Elkjøp i går for å se på en.. Selgeren sa den var helt ok, inntil vi kobla den på og sammenligna med den ved siden av.. Alt var blurry, var som noen hadde dratt over et dårlig filter.

I tillegg var fargene ujevne, og alt i alt elendig.

 

Det må da kunne finnes en ihvertfall "ok" skjerm til den prisen? (rundt 1500) :/

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Okay, jeg står nå mellom en BenQ 22-tommer HD/A og en Samsung T220..

 

Prisforskjellen er jo faktisk på ca 800kr, så det er jo en del..

 

Skal ikke brukes til gaming, men sannsynligvis filmtitting og vanlig PC-bruk. Noen som har noen spesifikke forskjeller mellom disse to skjermene som de kan peke ut, og hjelpe meg mot et endelig mål? Jeg ser at kontrastforholdet vipper mellom 10 og 20.000 i dynamisk, og at det er 2ms vs 5ms, men.. Har det mye å si utenfor gaming?

 

Takk for hjelp så langt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...