Gå til innhold

Fifa 09 - Røde kort ikke-eksisterende?


Anbefalte innlegg

Vet ikke om det er andre som har irritert seg over dette, men jeg spilt et par timer med Fifa 09 nå og det har hendt flere ganger nå at jeg blir grovt takla, sklitakling bakfra rett i beina, inne i både 16-meter og 5-meter hvor da begge tilfeller endte med gult kort og straffe. Jeg har spilt til sammen 187 kamper nå, og aldri opplevd et direkte rødt kort!

 

Er det noen andre som har opplevd å irritere seg over det samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Finnes en del dommertabber, syntes de er alt for snille med dataspilleren, har aldri opplevd at de får rødt kort, men skal ikke for ille takkling til at jeg selv får rødt kort. Det verste er kanskje når en av spillerne mine skyter på mål, ballen går i mål, men akkurat etter å ha skutt ballen blir det blåst, og ender opp med straffe, ganske irriterende, kanskje enda verre hvis jeg scoret målet utenfor boksen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS
Jeg har iallefall ofte opplevd røde kort. Senest nå nettopp. Takler en spiller halveis bakfra på midtbanen, men motstander får fordel, rett i angrep og scorer enkelt på keeperen min. Så blir Carrick utvist..

 

Er veldig godt fornøyd med dommeren i FIFA09 jeg =)

 

Har opplevd et par ganger at det har blitt rødt, men er enig at det skjer litt for sjeldent. Det som irriterer meg mest, er bruk av fordelsparagrafen, man kan jo springe over halve banen før man mister den. veldig frustrerende, spesielt ved multiplayer.
Ja, du tenker at det er fordel, thats it. Pluteslig stopper dommeren spillet og gir rødt kort for noe som skjedde to minutter siden på midten. Enkelte slike er et svakt gult kort. Du takler en ved deres corneflagg og de får fordel, så kan de spinge fram til midten før du får stoppet dem, og de har en mye større sjanse. Surt når du ikke vil avbryte spillet.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...