Gå til innhold

Prisguidens erfarings inlegg..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eg synest dette er ein god ide. Kor lenge du har brukt produktet er viktig for å kunne seie noke om stabiliteten og kvaliteten på produktet.

 

Angåande "hva man har brukt før" så tolker eg det som at du også fyller inn om ein har erfaring med produkter frå same produsent eller ikkje.

 

Eit erfaringsinnlegg frå ein brukar som klagar på f,eks på at menysystemet på mobiltelefon X er dårlig og forvirrande etter å ha hatt telefonen i ein dag treng ikkje å ha mykje tyngde visst brukeren berre har brukt telefon Y før og er vant til det systemet.

Lenke til kommentar

Som dere sikkert har sett har vi forenklet erfaringer ved å fjerne to felter "fordeler" og "ulemper", til fordel for et enkelt felt; "Si din mening om produktet".

 

Grunnen til at vi gjorde det, er at volumet på antall nye erfaringer var lavt, og mye av grunnen skyldtes (i følge tilbakemeldinger) det var for komplisert å legge inn en ny erfaring.

 

Jeg ser gevinsten i det du foreslår, men vi ønsker at alle brukerne våre, også de som ikke er eksperter, skal kjapt og greit si sin mening om et produkt. Vi oppfordrer allikevel alle til å skrive så lange innlegg de bare vil, men vi synes ikke det er nødvendig å påtvinge folk flere obligatoriske felter.

 

 

Marius

Lenke til kommentar

Jeg tror kanskje brukeren mente at brukerne oppgir sin "kompetanse", slik man f.eks. må gjøre på DealXtreme.com. Der krysser man av for hvor lenge man har brukt produktet og om man er ekspert på slike produkter, vet hvordan de fungerer eller bare vet hvordan de kan brukes osv..

 

Det dumme med dette er jo man ikke kan kvalitetssikre disse opplysningene. Men det er jo likevel noe å tenke på, kanskje? Jeg synes iallfall det hadde vært greit å kunne se hvor lenge de som skriver erfaringene har eid produktet. Noen har kanskje brukt produktet i noen timer, mens andre har hatt det i flere år. Da blir det gjerne store forskjeller. (For øvrig burde man ikke kunne skrive erfaringer om f.eks. mobiltelefoner etter fire timer.. Det er umulig å bli vant til en telefon, prøve alle funksjonene og kvalitetene til telefonen på fire timer.)

Lenke til kommentar

Jeg er mer for en rating av brukerens erfaringer, noe ala det Dagbladet kjører på kommentarer til artikler (tommel opp/ned-system). Det vil ikke bli det samme, men du vil i alle fall kunne luke ut de beste på å skrive erfaringer. I tillegg er det jo helt klart andre muligheter med slike ratinger.

 

Jeg synes det høres traust og tungt ut hvis man skal sitte å krysse av diverse overalt, det hører mer hjemme i en "proffversjon". Husk at vi prøver å være til hjelp for alle, og alle skal kunne hjelpe til. Til og med din gamle tante, onkel eller kusine.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...