Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

vannskjelig å få kontakt med en jente noen tips


Anbefalte innlegg

hallo, jeg bynte på andre året mitt på VGS går yrkesfaglig selv så var jeg spent på å se de gammel klassevennene mine og noen nye. men det jeg hadde glemt var at skolen min tilby en linje som ingen andre går i nærområde resieliv, selvførlig var det mest jenter som gikk der. jeg fikk ikke øye på noen i starten men så fikk jeg en i hode mitt, men det som er vannskelig for meg er det med å snakke med en du liker siden det er så mye følelser på gang da. har alltid vært den sjenerte gutten når jeg kommer til jenter

 

etter noen dager ble jeg virkelig forelsket i henne og jeg fikk noen smil av henne og øyekontakt, jeg greide å snakke litt med henne og fikk en god start på de små smtalene jeg fikk ut. men jeg ble stressa etter jeg fikk høre av de andre gutta i klaseen som liker henne også (vi gjør salg og service ved sida deres klasserom) og jeg følte meg veldig truret av de, fordi de mer typer som prater i vei og er kanskje et midt punkt på en fest. meg selv er jeg en kar som ta det me ro og er hyggelig mot alle jeg møter, bare vise meg som en person man kan stole på. men jeg trørr ikke å gå til henne å sette meg ved sida henne når vi venter på neste time fordi jeg orker ikke tanken på hvor mye oppmerksomhet det ville kommet ut av det.

da vi var i byen på klasse tur sammen greide jeg å spørre henne om vi skulle bil igjen i byen å gjøre noe sammen da jeg fikk svaret " jeg skal trene så jeg har ikke tid " så kom det rett ut av meg " vi kan det senere " hun svarte ja tror jeg men kompisen min som sto litt bak hørte det samme. det nærmet seg høstferien og jeg spurte henne om msn hennes og jeg fikk den, samtidig spurte jeg om noen planer for feriden. men jeg fikk ikke noe bra svar.

 

til slutt ble jeg så lei av å bare vente på å få svar av henne, at jeg følte jeg måtte vise mine følelser for henne og det gjør jeg på min måte nemlig med dikt. sendte det på mailen hennes, men til svar fikk jeg at hun blokka meg og ignora meg helt nesten i hele ferien.

men till slutt stoppa hun med dette, det fikk meg på tanken at da må det være en sjanse for å kunne få ut noe og bygge videre på det. og man vil jo alltid vite "hvorfor" hun blokka deg men vær kan jeg spurte henne om dette ville hun ikke svare meg. der er jeg nå......det samme skjer når jeg spør henne om å gjøre noe sammen. har følt at det har gått veldig nedover :thumbdown: på skolen prøver jeg å holde øyekontakten oppe og det samme med smilet, hun smiler tilbake men det ser mer ut som hun gjør for å være hyggelig.

 

beklager for en lang historie :p

hadde vært fint med noen tips :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mønsteret som går igjen:

 

Du løper etter henne, hun løper vekk. Du sprinter etter henne, hun sprinter vekk.

 

Til slutt håper hun at du har tatt hintet og fjerner blokkeringen. Ta hintene hennes. Ikke løp etter henne.

 

 

Slaget er tapt, kompis. Hva skal du gjøre? Lære av situasjonen? Lære deg å bli flink med jenter?

Lenke til kommentar

Å skrive dikt/sang og å proklamere kjærligheten til jenter er (for tidlig) vanligvis en måte alt går ad dundas på.

 

Jeg vil fråråde deg å gjøre dette, med mindre du er i et forhold og det er kommet på et visst stadie der man kan skrive dikt o.l. til hverandre.

 

Du virker som en hyggelig kar så mitt råd til deg er følgende; Kom deg videre og lær av feilen du gjorde her. (som Raijin skriver)

Lenke til kommentar

Bruk denne opplevelsen som lærdom . Ta det med deg videre og tenk på det positive. Nå vet du til neste gang va du ikke skal gjøre. Du skal ikke springe etter henne , ikke skrive dikt osv. Bruk dette som grunnlag videre.

 

Hun er ikke interessert. Driit i henne da , move on. Det er mange andre fisker i havet , så finn nye utfordringer og prøv igjen.

Lenke til kommentar

Shit, du gjør alt "feil". Ikke lur degselv til å tro at jenter ikke vil ha en søt snill gutt, for det vil dem ikke. Har selv vært som deg, og jeg er glad jeg har forandret meg.

Anbefaler deg å lese første posten i denne tråden. Ikke heng deg opp i sjekking-delen der, men se på mytene, sosial status, hvordan oppføre seg mot jenter, osv.. Forstår du det, så vil du ha et ti ganger så bra utgangspunkt til neste jente du blir forelsket i

Lenke til kommentar

jeg skjønner hva dere mener, men jeg vil ikke bare gi slipp. slev om det finnes masse fisk i havet, men jeg har alltid vært en kar som er lojal passer på vennene mine og liker at folk skal ha det bra. og for meg så er det ikke lett å gi slipp.

jeg gjore vel alt feil her, men jeg klarer ikke tanken på at hun kommer til å finne seg en annen eller bil sammen med en i klassen min. grunnen til at alt gikkt til hellvete var fordi jeg stressa fordi jeg viste at det var noen andre som ville ha det samme som meg.

pluss jeg er jo heller ikke den kuleste gutten i klassen heller.

 

men er det ingen mulighet igjen, jeg liker henne så godt og det er fælt å se henne på skolen og du kan liksom ikke gjøre en dritt lengre. for har jeg fucka det helt til?

Lenke til kommentar

Dude, move on.

 

 

Grunnen til hvorfor det gikk til helvete kan være så mangt.

Men, utifra det du forteller, gir jenta deg klare tegn om at du bør glemme henne så raskt som mulig. Løper du mer etter henne kommer hun til å distansere seg enda mer.

 

Syns du dette er kjipt?

 

Gjør noe med det. Bli flnkere med chiks.

Lenke til kommentar

Ta det første store steget , gi faen i henne. Ikke gi henne oppmerksomhet. Er opp til deg va du vil . Vil du bli bedre , vil du ha dama du ønsker osv. Ja da må du ta dette til deg. Glem henne ! Sleng dritt til henne på skolen , kjenn hvor deili det her. Bare vær overlegen , selvsikker og kongen!

 

Alt ligger i hode, du kan være hvem du vil . Er opp til deg selv hvem du vil være ! Slik du opptrer slik blir du oppfattet, er bare å starte å hjernevaske seg selv med engang ;) at du er kongen på skolen !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...